adidas by Stella McCartney Koleksiyonu Sonbahar/ Kış 2012 Sezonuna Running Serisi ile Giriyor


adidas by Stella McCartney Koleksiyonu Sonbahar/ Kış 2012 Sezonuna Running Serisi ile Giriyor

 
Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney tarafından adidas için tasarlanan adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, Sonbahar / Kış 2012 sezonuna performans ve tarzı bir araya getiren Running Serisi ile giriyor. Serinin canlı ve karakteristik kıyafetleri, yeni sezonun atletik tarzını belirliyor.
adidas by Stella McCartney, Sonbahar/Kış 2012 sezonunda, spor yaparken de şıklıktan vazgeçemeyen kadınlara, performansın tarz ile buluştuğu özel Running Koleksiyonu’nu sunuyor. Koleksiyondaki parçalar antrenmanın başından sonuna kadar “haute couture” bir görünüm sağlıyor.

Running Koleksiyonu’nda yer alan adizero ayakkabı, süper hafif yapısı ile enerji dönüşümüne olanak tanıyor. adiPRENE™ teknolojisi kullanılarak elde edilen konfor ve nefes alabilirlik, stilize edilmiş yansıtıcı paneller ve güçlü renk kullanımları ile buluşuyor. Koleksiyonda feminen tasarım özellikleri taşıyan inovatif aksesuarlar görünümü tamamlarken, sırt ve bel çantaları hem fonksiyonel hem de modaya uygun son rötuşları yapıyor.


Siyah, gri ve beyaz renklerin hakim olduğu adidas by Stella McCartney Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu Eylül ayı itibariyle tüm adidas mağazaları ve yetkili adidas satıcılarında sporsever kadınların beğenisine sunuluyor.

0 yorum: