DEICHMANN,2012-2013 Sonbahar- Kış Kadın Koleksiyonu'yla geçmişi adeta günümüze taşıyor.













Deichmann’da Sonbahar-Kış Sezonuyla birlikte adeta geçmişin geri dönüşü yaşanıyor… Dolgu topuklular ve parlak renkli bootie’ler varlığını hissettirirken sonbahar renksizliği adeta ayakların renkliliğiyle ortadan kalkıyor. Ayakkabı burunlarının yuvarlak formlara büründüğü topuklularda, saks mavisi, kiremit, bej, kırmızı ve petrol yeşili tonları süet ve deri detaylarla bütünleşiyor. Siyah topuklu ayakkabıların da sıklıkla görüldüğü özgün koleksiyonda bulunan payetli modeller adeta kadınları parıltılı bir dünyaya davet ediyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan uzun çizmeler, kızıl kahve ve military esintisini yansıtan haki renkleriyle tarz sahibi kadınların tercihi oluyor. 
Yeni sezonda tek renkli kıyafetlerle kombinlenen bootie’ler, kontrast renkleri sayesinde koleksiyonun en gözde parçaları olarak yerini alıyor. Koleksiyonun baştan çıkarıcı modellerinden olan topuklu spor ayakkabılar, lame deri, zımba leopar ayrıntılarıyla Afrika tarzının sıcaklığını vurguluyor. Zarafet ve modern stilin öncüsü keskin hatlı sleepers’lar siyah rengiyle modayı yeniden yorumluyor. Kürk detaylar, bağcıklı çizmeler, yılan derisi görünümlü modeller kışın trendlerinden... Loafer’lar, kolej çizmeler ise yakından takip ediliyor.

DEICHMANN, 2012-2013 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda aksesuvar, çanta ve şal alternatifleriyle de modaya yön vermeye devam ediyor.

0 yorum: