adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu Yenilik, Tasarım ve Teknolojiyi Buluşturuyor





adidas Porsche Design Sport Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu Yenilik, Tasarım ve Teknolojiyi Buluşturuyor

Lüks ile özdeşleşmiş marka Porsche Design ve adidas işbirliği ile yaratılan adidas Porsche Design Sport’un  Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu çığır açan teknoloji ve üstün koruma özellikleri ile geliyor.

Lüks marka konseptinin önemli temsilcisi Porsche Design ve adidas işbirliği ile geliştirilen adidas Porsche Design Sport’un Sonbahar/Kış 2012 Koleksiyonu sınırlı sayıda adidas mağazasında yerini aldı. İlk kez 2006 yılında tanıtılan koleksiyon, görülmemiş bir performans sunan mühendislik, sofistike tasarım ve titiz el işçiliğini bir araya getiriyor. adidas Porsche Design Sport koleksiyonunda stil, üstün koruma ve teknoloji bir arada sunuluyor. Koleksiyon yenilik, tasarım ve performansı ile 21. yüzyıl erkeği için spor giyimi yeniden yorumluyor.

Koleksiyonda bulunan fütürist Snow serisi, teknolojik özellikleri ile kullanışlılık ve stil arasındaki ince çizgide yer alıyor. Yenilikçi bir kumaş yapısı ile soğuktan koruma özelliği ve stili bir araya getiren ceketler, Porsche Design Sport Sonbahar/ Kış 2012 Koleksiyonunun göze çarpan en önemli yeniliklerinden biri.

Şık ve konforlu bir kayak deneyimi için geliştirildi

Koleksiyondaki kayak ceketi, hem moda hem de fonksiyonellik göz önünde bulundurularak geliştirildi. Nefes alan iki katlı kumaşın üzerine kaplanan ince tabaka ile ceket su geçirmez özellik kazanıyor. İçeride ısıyı yansıtan astar ısı kaybını önlerken, fermuarlı gizli delikler de aşırı ısınmanın önüne geçiyor. Güvenliğin ön planda olduğu kayak ceketinde ayrıca RECCO® kar koruyucu sistem de bulunuyor. Kar gözlüğü cebi, gözlük temizleyicisi ve iç kısımda, kulaklık çıkışı bulunan medya oynatıcısı cebi kar ceketinin benzersiz özelliklerinden bazıları. Tüm bu detaylar adidas Porsche Design Sport kayak ceketine Yüksek Kalite, Tasarım ve Fonksiyonellik dalında 2012 Plus X Award® kazandırdı. Koleksiyonda bulunan Softshell ceket de fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekiyor. RECCO® kar koruyucu sisteme sahip cekette üç katlı su geçirmezlik özelliği ve hava geçirgenliği yüksek kumaş teknolojisi dikkat çekiyor. Yine vücut ısısını ayarlayan gizli deliklerin yanı sıra stratejik cepler, cekete entegre eldivenler ve kar gözlüğü temizleyicisi ceketin kullanışlılığını artırıyor.

adidas Porsche Design Sport Koleksiyonu ürünleri meraklıları için tüm adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında yerini alıyor.

0 yorum: