Çift Geyik Karaca ve Markafoni.com’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Destek!


 
Çift Geyik Karaca ve Markafoni.com’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Destek!
Çift Geyik Karaca, Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümünde Atatürk ile özdeşleşmiş süveterden sınırlı sayıda üretip satışa sundu!
Türkiye’nin en köklü tekstil firması ile ilk ve lider özel alışveriş kulübü, şehit ailelerine destek kampanyası için bir araya geldi. Çift Geyik Karaca, ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik günlerde Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Aziz Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına katkıda bulunmak için ismiyle özdeşleşmiş süveteri üretti. Atatürk resimli özel kutularda sınırlı sayıda üretilen bu süveterlerden elde edilen gelir Şehit ailelerine bağışlanacak.
Çift Geyik Karaca İcra Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş, bu süveteri üretme amaçlarını şöyle açıkladı;
“Belgesellerde veya reklam filmlerinde Atatürk’ün üzerinde görmeye alıştığımız en karakteristik şey baklava desenli süveteri. Dolayısıyla bu süveteri üretip, bundan elde edilen geliri Markafoni işbirliğiyle şehit ailelerine bağışlamak istedik. Atamızın anısına şehit ailelerine bu şekilde katkıda bulunmak bizim için onurdur. Türkiye Cumhuriyeti’nin en şık devlet adamına duyduğumuz özlemi bu şekilde ifade etmiş olacağız.”
Bu kampanya 10 Kasım’a kadar sürecek olup, elde edilen gelir 13 Kasım’da yapılacak basın toplantısıyla teslim edilecek.

0 yorum: