Kar kırmızı modası seni çağırıyor!


Kar kırmızı modası
seni çağırıyor!
Moda öncülerinin stil sırrı Zoopa!, “kar kırmızısı” stiliyle bu kış yeni bir maceraya atılıyor. 2013 kışında Londra sokak modasını yorumlayan Zoopa!, koleksiyonlarında kıpkırmızı ayakkabı, bot, çanta ve aksesuarlara bol bol yer veriyor. Yüzü bembeyaz kesilen kış mevsimine renk getiren kırmızı tasarımlar, günün her saatinde ve her ortamda özgün, farklı ve dişi görünmenin yeni yolu.  
Moda öncülerinin stil sırrı Zoopa!, “kar kırmızısı” stiliyle bu kış yeni bir maceraya atılıyor. Londra’nın modaya ilham veren 9 ünlü semtinden ilham alan 2013 Zoopa! Kış Koleksiyonu’nda, kıpkırmızı ayakkabı, bot, çanta ve aksesuarlar geniş bir yere sahip. Yüzü bembeyaz kesilen kış mevsimine renk getiren kırmızı tasarımlar, günün her saatinde ve her ortamda özgün, farklı ve dişi görünmenin yeni yolu.

İsmini The Clash’in bir döneme damgasını vuran “London Calling” adlı parçasından alan Zoopa! 2013 Kış Koleksiyonu, sıradan tasarımlardan sıkılan kadınların gardırobunda bu kış İngiliz stili estiriyor.

Nerede bulabilirim?
Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul’da Cevahir YKM, Marmara Forum YKM, Galleria YKM, Bayrampaşa İstanbul Forum YKM, ve Ümraniye YKM mağazaları; Ankara’da Kızılay YKM ve Kentpark YKM mağazaları; İzmir’de Konak YKM mağazası; Mersin’de Forum YKM mağazası ve Adana YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!’yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.



0 yorum: