Matraş’ın gizli platform botlarıyla uzun, ince ve zarif bir stil


Matraş’ın gizli platform botlarıyla
uzun, ince ve zarif bir stil
Boyunuzu olduğundan uzun göstermenin anahtarı, Matraş’ın gizli platforma sahip botlarında. Son derece şık bir tasarıma sahip botlar süet deriden hazırlanmış. Siyah, füme ve yeşil renklerdeki gizli platform Matraşlar, hem uzun elbise ve eteklerle hem de dökümlü bol pantolonlarla kış trendlerinin tamamlayıcısı.
Daha uzun, daha ince ve daha zarif bir duruşa sahip olmak her kadının hayalini süsler. Matraş’ın yeni botları şimdi bu “gizli hayali” gerçeğe dönüştürüyor. Zira Matraş’ın platform tabanını gizleyen botları, süet deriden hazırlanmış son derece şık bir tasarıma sahip. Siyah, füme ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği olan gizli platform Matraşlar, hem uzun elbise ve eteklerle hem de dökümlü bol pantolonlarla 2013 sonbahar/kış sezonu trendlerinin tamamlayıcısı.
Matraş, şıklığın ayrılmaz parçası olan deri giysi, ayakkabı ve aksesuarlara sahip olmayı isteyen herkesi, mağazalarına ve www.matras.com adresindeki sanal mağazasına davet ediyor.
Matraş’ı sosyal medyada www.facebook.com/matrasderi adresinde Facebook’tan ve www.twitter.com/matrasderi adresinde Twitter’dan takip edebilirsiniz.

0 yorum: