MAGICFORM ile Yılbaşında Mutluluk Dağıtın!


MAGICFORM’un,
                                    Yılbaşı Koleksiyonu ile sevdiklerinize unutulmaz anılar hediye edin                                                                                            
MAGICFORM’un Yılbaşı Hediye Koleksiyonu gelenekselleşen yeni yıl inanışlarını farklı detaylarla sunarak, sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlıyor. Dantel, saten ve kadifenin büyüleyici güzelliğine tülün feminen dokusunu taşıyan tasarımlar, kırmızı ve siyah tonlarla hayat bulurken, her zevke uygun seçeneklerle karşınıza çıkıyor. 
Modeller arasında yeni yılda şans getirdiğine inanılan kırmızı rengin hakimiyetindeki  külotları, gecelikleri, sabahlıkları, pijama ve baby doll takımlarını bulabilirsiniz. Gotik ve modern görünmeyi isteyen sevdiklerinize, kırmızı tonların hayat verdiği gül desenlerinden oluşan iç çamaşırlarını, şık gecelikleri ve pijama takımlarını hediye edebilir, modellerin farklı renk alternatiflerine göz atabilirsiniz.

Sevdiklerinize Müzikli Külot ile Eğlenceyi Hediye Edin!
Koleksiyonun ilgi çekici parçalarından biri de müzikli külotlar. Yılbaşı şarkıları çalan bu ürünler, eğlenceli temaları ile göz dolduruyor. Tül detaylarının ve kalp figürünün yer aldığı modeller, yılbaşı hediye listenize neşe katıyor. Müzikli külotlar, sevdikleriniz için unutulmaz hediye alternatiflerinden biri olmaya aday.
Yine dönemin vazgeçilmez kırmızı rengi ile hazırlanan Cup Cake, Kalp, Noel Baba Çorabı, Şampanya Kadehi, Telefon Kılıfı ve Top şeklindeki hediye paketleri, mutlu anılara imza atmanızı sağlıyor.
Markanın sevdiklerinize unutulmaz anlar hediye etmeniz için tasarladığı                               Yılbaşı Koleksiyonu’nu; Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon Alışveriş Merkez'indeki  MAGICFORM konsept mağazalarında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Türkiye’nin 200’ü aşkın satış noktasında, ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

                         
www.facebook.com/magicform1952 / www.magicform.com

0 yorum: