RodiMood 2013 Kış sezonunda erkeklere hem iş hem de sosyal hayatta rahatlıkla kullanabilecek modeller sunuyor.






Hem spor hem şık olmak isteyen erkekler yeni sezonun son trendlerini, RodiMood mağazalarından takip edecek.

RodiMood 2013 Kış sezonunda erkeklere hem iş hem de sosyal hayatta rahatlıkla kullanabilecek modeller sunuyor. Sezonun moda renklerini taşıyan, trend çizgilerle detaylandırılan ürünler raflardaki yerini aldı.
Klasik erkek şıklığı ve sokak modası şeklinde iki grup olarak tasarlanan erkek ürünleri her yerde şıklığı üstünüzde taşımanızı sağlayacak. RodiMood, çalışan, rahat giyinmeyi seven, spor yapan, gece dışarı çıkan erkeklere özetle tüm aktivitelerinde binlerce çeşit seçenek sunuyor.
Tüm yaş grubu yetişkin erkeklerin beğenisine sunulan koleksiyonda, yumuşak dokunuşlu yıkamalı aplike ve baskı modeller, nakış ve armalarla zenginleştirilmiş ekose ve çizgili poplinlerle hareketlendirilen polo yaka t-shirtler, chino pantolonlar, kalın trikolar, flanel gömlekler, jakarlı trikolar, kalın-dolgulu, selanik ve kapişonlu sweat çeşitleri, peluş astarlı hırkalar ve yıkamalı pantolonlar ön plana çıkıyor.  Yeni Jean modelleri ile de taçlandırılan koleksiyonda, erkekler kendilerini hem şık hissedecek, hem günlük giyimde rahatlığı yakalayacak.
Tüm mağazalarda erişebileceğiniz yeni sezon ürünleri ile gardroplarınızı kışa hazırlamak hem çok kolay hem de çok hesaplı.

0 yorum: