Sevgililer Günü planınızı ‘#sondakika’ya bırakın, lüks otellerde konaklama kazanın


Sevgililer Günü planınızı ‘#sondakika’ya bırakın, lüks otellerde konaklama kazanın

iPhone ve Android kullanıcılarının birinci sınıf otellerde en düşük fiyatlarla konaklamasını sağlayan mobil uygulama OtelSonDakika, Sevgililer Günü’ne özel Twitter yarışması düzenliyor. Yarışma ile iki çift, bu özel günde birinci sınıf bir otelde konaklama şansını yakalıyor.

Birinci sınıf otellerde en düşük fiyatlarla aynı gün konaklamayı sağlayan iPhone ve Android uygulaması OtelSonDakika, Sevgililer Günü’ne özel Twitter yarışması düzenliyor.

Yarışma kapsamında, 14 Şubat Perşembe günü, 10.00-14.00 saatleri arasında “#sondakika” hashtag’ini kullanarak ve @otelsondakika’yı mention ederek “Sevgililer günü #sondakika planınız nedir?” sorusuna en yaratıcı yanıtları yazan iki kişi yarışmanın galibi olacak. Kazananlar, sevgilileri ile birlikte OtelSonDakika ağında yer alan birinci sınıf otellerden, Sevgililer Günü’nde konaklayabilecekleri birer oda kazanacak.

OtelSonDakika’nın kullanıcı dostu arayüzü ile otellerin o gün için uygun olan odalarına özel olarak sunulan son dakika fiyatları görüntülenebiliyor ve kolayca satın alınabiliyor. Fiyatların yanı sıra otelin konumu, odaların fotoğrafları ve otelin sunduğu tüm hizmetler de uygulama ile görüntülenebiliyor. O an bulunulan konuma en yakın otellerin görüntülenebildiği OtelSonDakika’da, belirli bir bölge seçilerek de arama yapılabiliyor.

Odaların her gün öğle saat 12.00’den başlayarak gece 03.00’e kadar satın alınabildiği OtelSonDakika, Apple App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.
 


0 yorum: