StilSOS’tan Sevgililer Günü’ne özel hediye önerileri



Sevgilinize en güzel hediyeyi tek tıkla alın...
StilSOS’tan Sevgililer Günü’ne özel hediye önerileri


Türkiye’nin ilk sosyal alışveriş platformu StilSOS, Sevgililer Günü’ne özel vitriniyle hediye arama stresine son veriyor. www.stilSOS.com’da farklı kategorileri inceleyerek sevgilinize en uygun hediyeyi seçip tek tıkla satın alabilirsiniz.

Stilinizi sosyal medyaya taşıyan, Türkiye’nin ilk sosyal alışveriş platformu StilSOS, Sevgililer Günü’nde de yanınızda! StilSOS’un Sevgililer Günü’ne özel vitrininde kolaylıkla hediye alternatiflerini görültüleyebilir, sevgilinizin zevkine uygun bir seçim yapabilirsiniz. Bütçenize, sevgilinizin karakterine ve burçlara göre hediye seçeneklerini görüntüleyebileceğiniz StilSOS’ta seçtiğiniz hediyeyi tek tıkla satın alabilirsiniz. 

 

StilSOS’ta Morhipo, Lidyana, Zizigo, Enmoda, Mudo, Markaport, Butigo, Balerin gibi online alışveriş sitelerinde yer alan, hem kadın, hem de erkeklere yönelik ürünler bulunuyor.

Arkadaşlarınızdan fikir alın!
Sevgiliniz için alışveriş yaparken beğendiğiniz ürünleri “Tam Benlik” butonuna tıklayarak profilinize ekleyebilirsiniz. Bu ürünleri kullanarak oluşturduğunuz kombinleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Böylece sevgilinize almayı düşündüğünüz hediyeler hakkında arkadaşlarınız ve diğer StilSOS üyelerinden fikir alabilirsiniz.

 

Modayı güncel olarak takip etmenin keyfini yaşamak için www.stilSOS.com adresini ziyaret ederek hemen kombin yapmaya başlayabilirsiniz. Trendlerle ilgili en yeni haberler ve stil ipüçları için de http://www.facebook.com/StilSOS ve https://twitter.com/StilSOS adresleri üzerinden StilSOS’un sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

0 yorum: