Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makineleri ile ideal sıcaklıkta daha hızlı ve nazik kurutma



Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makineleri ile ideal sıcaklıkta daha hızlı ve nazik kurutma
Saçların elektriklenmesini önleyen iyonik bakım özelliği 4 kat artırılan Philips ThermoProtect ailesi, saçınız için seçtiği optimum sabit ısı ayarı ile saçlarınızı özenle ve kısa sürede kuruturken saçlarınıza hacim kazandırıyor.



Her kadın stil sahibi saçlara sahip olmak ister. Fakat saça şekil vermenin en temel aşaması olan saç kurutma işlemi genellikle kadınlar tarafından sıkıcı bulunur ve bu işlemin saçlara zarar verdiği de düşünülür. Philips’in ThermoProtect Saç Kurutma Makineleri, geliştirilen özellikleri ile saçı daha kısa sürede ve en uygun sıcaklıkta zarar vermeden kuruturken size de zamandan tasarruf sağlıyor. ThermoProtect ısısı, optimum kurutma sıcaklığıyla saçın aşırı ısınmasına karşı ekstra koruma sağlıyor, saçlarınıza bakım yapıyor. Bunun yanı sıra 6 farklı hız ve sıcaklık ayarı ile mükemmel modeli oluşturmak için siz de gereken hız ve ısıyı kolayca ayarlayarak hassas ve özel şekillendirme için tam kontrol sağlıyabiliyorsunuz.

Philips ThermoProtect ailesin üyeleri HP8230, HP8232 ve HP8233’ün 4 kat artırılan iyonik bakım özelliği, yüklü negatif iyonları ile statik elektriği ortadan kaldırarak saça bakım yapıyor ve saçları açarak parlaklığını ve canlılığını artırıyor. Bir düğme ile aktif hale gelen Cool Shot özelliği, yoğun bir soğuk hava akımı sağlıyarak şekillendirmenin ardından modeli tamamlak ve sabitlemek için kullanılabiliyor.
Dalgalı saçlar ve kabarık stiller için hacim kazandıran hacim difüzörü, hava akışını saça yayarak saçı sağlıklı bir şekilde kurutuyor, elektriklenmeyi azaltıyor ve hacmi artırıyor. Özellikle başın üst kısmında ve saç diplerinde kullanıldığında saça maksimum hacim verdiği için de bukle ve kabarık modeller yaparken mükemmel sonuç sağlıyor.
Philips ThermoProtect ailesinden HP8232 ve HP8233, saçlarınız için ekstra hacim yaratırken saç kalınlığını da maksimize ediyor. Tüm bunlara ek olarak HP8233, tek adımda filtre temizleme özelliği ve kızılötesi ısı yayan seramik parçalarıyla, saçın aşırı kurumasını önleyecek şekilde ısı vererek saçı içten kurutuyor; hız ve etkinlikten ödün vermiyor.
Philips ThermoProtect ailesinin sahip olduğu daha ince daraltıcı başlıklar, saçlarınızı tam istediğiniz gibi kusursuz bir şekle ve parlak bir görünüme kavuşturuyor. Saç kurutmayı daha hızlı ve nazik hale getiren Philips ThermoProtect ailesi ile saçlarınızı şekillendirmek artık daha kolay. 

Fiyat:
109,90 TL - 149,90 TL

0 yorum: