bauMax’la Sonbahara “Merhaba”


Yazı geride bıraktığımız bugünlerde, bahçelere “güle güle” derken evlerimizi sonbahara bauMax ile hazırlıyoruz. Sonbahar için seçilen özel ürünler Eylül ayı boyunca indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. “Hep ucuz en ucuz” sloganıyla hizmet veren bauMax’ın birbirinden yeni ve farklı ürünleriyle yeni mevsime “merhaba” diyebilirsiniz.

Max Abi'nin "Sonbaharda bazı ürünler fiyatlarını döker” çağrısına kulak veren bauMax, indirim kampanyası düzenliyor. Yüzlerce ürün seçeneğiyle evlere yeni bir soluk getiren bauMax, kırlentten aydınlatma grubuna, halı çeşitlerinden çerçevelere kadar birbirinden farklı dekorasyon alternatifi sunuyor. Bir dokunuşla yaşadığınız mekanı bambaşka bir ortama çeviren bauMax, ev alışverişini keyfe dönüştürüyor. Sonbahar kampanyası kapsamında pop art desenli ve deri kaplı puflar 69 TL'den, kitaplıklar 189 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Eylül ayı boyunca devam edecek olan kampanya yüzlerce farklı ürünü de kapsıyor.


Dokuz ülkede, toplam 160 yapı  marketi ve 11 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax'ın renkli dünyasındaki fırsatları kaçırmayın.




0 yorum: