FOREVER NEW "BOLSHOI BALLERINA" KOLEKSİYONUNDA KIŞI MÜJDELİYOR





Yıldızların ışığından ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla fark yaratan Forever New, Rus balesinin klasiklerinden olan Bolshoi Balesi’nin ihtişamından ve lüksünden esinlenerek “Bolshoi Ballerina” koleksiyonunu hazırladı. Peluş ve dantelle bezenmiş elbiseler, kloş eteklerle koleksiyonda romantik bir görünüm ön planda.



Sıcak bordo, masumiyetin rengi beyaz ve tüm zamanların klasik rengi siyahın yer aldığı “Bolshoi Ballerina”  koleksiyonu Forever New tutkunlarını adeta bir balerine dönüştürüyor. Kuzey ülkelerinden ilham alarak hazırlanan koleksiyonda zarafet ve feminen görünüm vurgulanıyor.
Bolshoi Balerinleri’nin asaletini günümüze taşıyan koleksiyonda dantel kupürlerin taş süslemelerle buluştuğu uzun elbiseler, kazayağı deseninin ön planda olduğu montlar ve şal desenin hakim olduğu pelerinler Forever New tutkunlarına sunuluyor. Soğuk havaların vazgeçilmez parçalarından kürkün yer aldığı koleksiyonda her tarza hitap eden kürk ceket ve paltolar dikkat çekiyor. Kuzey kültürünün izlerini taşıyan ceketler, desenli pançolar ve ekose kumaşlar kışın olmazsa olmazlarından! Her ay yenilenen koleksiyonuyla fark yaratan Forever New, cezbedici görünmek isteyen moda severleri mağazalarına bekliyor.


www.forevernew.com.tr / Online Alışveriş




0 yorum: