MODA TUTKUNLARI BLOGGER BAZAAR'DA BULUŞTU

Yeni alışveriş trendi Blogger Bazaar'ın dördüncüsü, Vesta Events organizasyonluğunda 22 Eylül Pazar günü Taksim KafePi-Mürekkep'te gerçekleşti. 

Ana sponsor n11.com'un #pişti yarışmasıyla sosyal medyada duyurduğu Blogger Bazaar, farklı alan etkinlikleriyle festival havasına büründü. Makyajsaati.com ve Makas Nişantaşı'na ait standlarda uzun dakikalar geçiren misafirler, gün boyunca uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkardı.

Adımları Takip Et, Cansin Sağlam, Dolapta Ne Var, Duygu Şenyürek, His Wardrobe, 4fashionist, Excuse Me Man, Moda Duygusu, Lunapark Queen, Yeljo2b ve Ümit Temurçin'in gardıroplarından seçtikleri parçalar ve tasarımlarını takipçilerine sundukları Blogger Bazaar katılımcılarına, Atölye Color, Kumm Design, The Body Shop, YummyKupe, İstapark.com, PointBack, Miss Poem ve Angels Cake House ürünlerinden oluşan bir pazar filesi hediye edildi.

Aral Game standında Xbox oyunlarının keyfini çıkaran misafirlerin, alandan topladığı rozetlerle katıldığı yarışma sürprizlerinden olan Hometech tablet, oyun köşesinde sergilendi. 

Takipçi kitlesine yenilerini ekleyen Blogger Bazaar ekibi sonbahar sürprizleri için yoluna hızla devam ediyor.

0 yorum: