Cacharel ile erkekler dış giyimde de gezgin, özgür, şık ve modern


Seyahat tutkunu ve stil sahibi Cacharel erkeği, yeni koleksiyonunda yer alan kapitone montlar, trençkotlar ve süet ceketlerle beraber sezonda farkedilir olmanın keyfini sürüyor. Keşfetmeye meraklı, enerjik ve yorulmayan gezginler için tasarlanan özel parçalar erkeğin gardırobunun vazgeçilmezi oluyor. Fonksiyonelliği kadar modern ayrıntılarıyla da dikkat çeken dış giyim koleksiyonu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Erkeğin kurtarıcı parçası olarak ön plana çıkan tasarımlar gerek kumaş kalitesi gerekse maskülen hatlı kesimleri sayesinde erkeğe her an şıklık vaad ediyor.
Markanın, % 100 yün takım elbiselerinin yanı sıra denim pantolonlarla da tercih edilen hatta bazı modellerde tersi de kullanılabilen mont yelekler; iş temposundan, seyahatlere ve sosyal yaşamın koşuşturmacasına kadar erkeğe kolaylık sağlıyor. Mont yeleklerin renk varyasyonları arasında kum beji, gri ve kahverengi tonları dikkat çekiyor. Dokulu ve kapitoneli montlar ise rafine bir şıklık sunarken, ısıyı koruyarak sıcak tutan ve özellikle mevsimsel değişimin yoğun olduğu seyahatlerde çantanızda dahi çok rahat taşınabilen hafif montlar sezonun Cacharel’e özgü farklarını yansıtıyor.
Hafta sonlarının tercihi olan süet ceketler, çok cepli fonksiyonelliği ve kol detayları ile farklılaşırken bu tür ürünlere göre hafif oluşu ile de hafta sonu şıklığınızın da son derece hafiflediği bir özellik sunuyor. Gece ve gündüz şıklığını bir arada sunan süet ceketler kum renginin hakimiyetinde koleksiyonda görülüyor. 
Ofis şıklığının kilit parçası trençkotlar,  dokulu, yağmur geçirmeyen özellikleri ile teknolojik olarak da markanın kalitesi ile buluşarak şıklıktan hoşlanan erkeklerin görünümünü tamamlıyor. Erkeğin tarzıyla özdeşleşen haki ve hardal renkli trençkot tasarımları Cacharel klasiği olarak bu sezon da ilgi çekiyor.  



0 yorum: