Kırmızı etiketli ürünler FLO’da kazandırıyor!



FLO’dan yüzde 50’ye varan indirim fırsatı…
 Kırmızı etiketli ürünler FLO’da kazandırıyor!
Geniş ürün yelpazesi ve çok çeşitli renk paletiyle ayakkabı modasında şıklığı ve cazip fiyatları bir arada sunan FLO, yeni sezon ürünlerinde geçerli olan bir kampanya başlattı. Kırmızı etiketli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı FLO’da sizi bekliyor.
FLO’nun yeni koleksiyonuyla sonbahar oldukça şık ve sıcak geçerken, FLO mağazaları da indirim kampanyalarıyla renkleniyor. 2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla her yaşa ve stile hitap eden FLO, kırmızı etiketli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İnternet mağazasında da geçerli olan kampanya; ayakkabı severlerin kışlık ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamaları için kaçırılmayacak nitelikte!
Siz de FLO şıklığını yüzde 50’ye varan indirim şansıyla yakalamak istiyorsanız, FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret ederek hayalinizdeki ayakkabıya kavuşabilirsiniz!
Kampanya koşulları:
·         Kampanya 09.11.2013 Cumartesi günü itibarı ile tüm mağazalarımızda, online satışlar dahil olmak üzere geçerlidir.
·         Kampanya outlet mağazalarımızda (Kayseri Meysu, Asya Park, Trabzon Cevahir, Siirt Grosmall ve İstanbul Kardiyum) ve mağazalarımızın outlet reyonlarında geçerli değildir.
·          Üzerinde kırmızı indirim etiketi yer alan tüm ürünler kampanyaya dahildir. Üzerinde indirim etiketi bulunmayan hiçbir ürün kampanyaya dahil değildir.
·         Kampanya başka kampanyalarla, hediye çekleri ile ya da FLO kartla yapılan alışverişler ile birleştirilemez.
·         Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.

0 yorum: