Vans ile yılbaşı partileri daha renkli











Sokaktan özel davetlere kadar yeni yıl kutlamalarında kombinlerin en favori trendleri arasında dikkat çeken Vans ayakkabılar yılbaşı gecesine enerji katıyor. Özel gecede smokin takımlardan gece elbiselerine orijinal bir tarz vurgulamak isteyenler markanın koleksiyonunu tercih ediyor. Koleksiyonun her parçası farklı model ve desen seçenekleriyle kadın ve erkeklerin özgün karakterini yorumluyor.
Yeni yılda smokin takımların vazgeçilmezi Vans…
Erkeklere özel yılbaşı davetlerinde eşlik edecek smokin takımlarla kombinlenen markanın siyah deri tasarımları, saks mavisi modelleri, kamuflaj ve kırmızı renkli ürünleri adeta ezberleri bozuyor.  
Gece elbiseleri Vans ile bambaşka…
Yılbaşı kokteylerinin olmazsa olmazı mini ve maksi gece elbiseleri Vans ayakkabılarıyla bütünleşerek muhteşem bir uyumu gözler önüne seriyor. Markanın yılbaşı ruhunu yansıtan ışıltılı tasarımları her atmosferde ilgi çekiyor.
Sokak partileri Vans ile canlanıyor…
Yeni yılı sokak partisi eşliğinde karşılamak isteyenler markanın vişne,bej ve mürdüm renkli bot koleksiyonuna ait tasarımlarını tercih ediyor. Markanın fütüristik tarzıyla ön plana çıkan galaksi modelleri ise baskı teknikleri sayesinde sokak kutlamalarında farkındalık yaratıyor.

0 yorum: