Levi's yeni koleksiyonuyla kadife trendine yön veriyor

Kadifeler, Levi’s Sonbahar 2011–Kadın koleksiyonunun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Kadife pantolon, ceket, etek, gömlek ve şortlarda soluk renkler, tozlu lavantanın lüks yansımaları ve zengin pembe tonları hakim. Kadife üzerine kadife giymek ise gerçek kadife severlerin tercihi oluyor.

Sonbahar ruhunu içinizde hissetmek istiyorsanız Levi’s’ın kadifelerini tercih edebilirsiniz. Levi’s Sonbahar 2011 koleksiyonun ana trendleri arasında yer alan kadifeler, hem üst hem alt grupta zengin ürün yelpazesi ile sunuluyor. Pantolon, ceket, etek, gömlek ve şortlarda kadifenin yumuşak dokunuşunu hissedebilirsiniz. Üstelik denim dünyasında fırtına gibi esen Levi’s Curve ID koleksiyonu da Sonbahar 2011 koleksiyonuna yeni eklenen kadifeler ile genişliyor.

Doğanın renkleri kadifelerde

Levi’s’ın kadifeleri siyah, mürekkep mavi, zengin mor, gölgeli gri, light camel, tozlu lavantanın lüks yansımaları ve tozlu pembe ile doğanın renklerini kucaklıyor.

Tepeden tırnağa kadifelere bürünün!

Kadifelerinizi neyle kombinleyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte size küçük bir ipucu: ‘Denim on denim’ yani denim üzerine denim giyme trendinden sonra şimdi de sıra ‘kadife üzeri kadife’ trendinde. Yani, kadife pantolonunuzun üzerine kadife bir ceket giyebilir ya da kadife eteğinizi kadife gömleğinizle birlikte giyebilirsiniz.

0 yorum: