Setreshop.com ile Yılbaşı Şıklığı

Setreshop.com koleksiyonları ile yılbaşı gecesinin en iddialı kadını siz olurken, sevdiklerinizi trendy tasarımlarla mutlu edin!

Modayı yakından takip eden kadının online alışveriş sitesi setreshop.com, yılbaşı gecesine şık tasarımları ile imza atıyor. Tül ve kürk detayların dikkat çektiği abiye elbiseler, omuz ve bel kısımlarında yer alan payetli modelleri ile yılbaşı gecesinde dinamik ve bir o kadar da çarpıcı bir stil yaratıyor. Farklı renk alternatifleri ve hayvan baskılı modelleri ile tek başına ya da parlak taytlarla bir arada kullanılan tunikler ise kendine güvenen kadınların tercihi oluyor. Sade giyinmekten hoşlanan kadınların yılbaşı gecesi giyebilecekleri bluz ve gömlekler, etek ve pantolonlarla bir arada enerjik bir portre çiziyor.

Yılbaşı hediyelerinizi henüz almadıysanız, setreshop.com’da elbiseden eteğe, pantolondan gömleğe, ceketten takıma kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile pek çok trendy ürünü bulabilirsiniz.

setreshop.com, ulaşılabilir fiyat aralığı, ürün teslimi ve farklı ödeme seçenekleri ile gardırobunuzu yenilemeye hazır.

www.setreshop.com

SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu Hakkında

Kaliteli ve trendy tasarımlarıyla genç ve kendini her daim genç hisseden kadınlar için koleksiyonlar hazırlayan SETRE, 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, Paris şehrinden ilham alıyor. Murat Sargın’ın objektifinde hayat bulan SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış çekimlerinin stylingi ise, Hakan Öztürk imzası taşıyor.

SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, oldukça iddialı bir renk skalası göze çarpıyor. Metalik, kırmızı, turuncu, sarı ve mavi gibi canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar ve vazgeçilmez siyah, koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Kumaşlarda ise ekose, koton, yün, ipek ve şifon tuşeler dikkat çekerken, ekose, geometrik ve leopar baskılar da kullanılıyor.

SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, midi boy, kalem ve mini etekler, dik yakalı dar kazaklarla ve ipek bluzlarla kombinleniyor. 70’li yıllardan esinlenen takım elbiseler, maskülen tarzda pantolonlar, blazerlar, her türlü vücut tipine uygun modelleriyle dikkat çekiyor. Gardıropların olmazsa olmazı elbiselerde ise, kemer detayları ve zıt renklerden oluşan tasarımlar öne çıkıyor. Pançolar, bol triko ve hırkalar SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun tamamlayıcılarından. Soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak paltolar ve kürkler bu sezon yine ön planda. Derilerle bir arada kullanılan kürklerde, farklı renkler de göze çarpıyor. Markanın Night Wear koleksiyonunda yer alan özel tasarımlar, gecenin yıldızı olmanız için tasarlandı.

SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu, www.setreshop.com on-line alışveriş sitesinde beğeninize sunuldu.

0 yorum: