Uykucu Kuzucuk ile Yeni Yılda Tatlı Rüyalar!



Yeni Yılın En Güzel Hediyesi “Uyku Arkadaşı Kuzucuk”
 “Uykucu Kuzucuk” ile Yeni Yılda Tatlı Rüyalar
 Bebeğinize, yeğeninize, anne adayı arkadaşınıza veya arkadaşınızın yeni doğmuş bebeğine güzel bir yeni yıl hediyesi düşünüyorsanız; “Uykucu Kuzucuk” onların uyku arkadaşı olmayı bekliyor.
Cloud B Uykucu Kuzucuk, evde ve seyahatte bebeklerin huzurla uykuya dalmaları için tasarlanmış, yumuşacık bir arkadaş…
Bebeklerin sürekliliği olan, aşağı yukarı hep aynı tonda devam eden düzenli seslerde huzur bularak, uykuya çok daha kolay daldığı biliniyor. “Uykucu Kuzucuk”un çıkardığı huzur verici 4 farklı ses de bebeğinizi tatlı rüyalara çağırıyor. Annenin kalp atışı, bahar yağmuru, okyanus dalgaları veya balina mırıltıları ile bebekler mışıl mışıl uyuyor. Zaman ayarlı “Uykucu Kuzucuk”un ses seviyesi ayarlanabiliyor ve yatağın kenarına kolayca asılabiliyor. Uykucu Kuzucuk, bebeğinizin hem uyku arkadaşı hem de vazgeçemeyeceği bir oyuncak…
Preferred Choice Award ve iParenting Media Winner Award ödüllerinin sahibi ve Jessica Alba, Nicole Richie, Tyra Banks gibi ünlülerin tercihi olan Cloud B Uykucu Kuzucuklar’ın satış fiyatı 79 TL’dir.
Opera İstanbul Hakkında: Opera İstanbul, dünyanın en gözde bebek markalarını, dünya ile aynı anda Türk tüketicisi ile buluşturmaktadır. Uluslararası üne sahip 20 markanın Türkiye distribütörlüğünü yürüten Opera İstanbul, Türkiye çapındaki uzman bayi ağı ile Türk annelerine en iyiyi sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Opera’nın ürün gamı, bebek arabasından, oto koltuğuna, termometreden, oyuncağa, kangurudan, beslenme gereçlerine, ana kucağından, oyun parkına, çok geniş bir yelpazeye sahiptir.
Daha fazla bilgi için: www.operaistanbul.com

0 yorum: