Dizilerin yeni gözdesi Fatih Kıral Mobilya


 30 yılı aşkın süredir mobilya sektörüne kattığı yeniliklerle her zaman sektörün bir adım önünde olmayı başaran Fatih Kıral Mobilya son günlerde dizilerde de başrolde yer alıyor. Başta Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Yalan Dünya olmak üzere izlenme rekoru kıran dizilere mobilyalarıyla renk katan markanın ürünleri ise yok satıyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki sadece dramatik hikayesiyle değil görselliğiyle de seyirciye ulaşıyor. Son olarak Aylin ve Soner’in saadet yuvasında yer alan yatak odası ince detayları, sadeliğiyle izleyenlerin merakını uyandırırken tasarımın altındaki imza Fatih Kıral Mobilya oldu. Dizideki yatak odası sahnesinden sonra Fatih Kıral Mobilya’ya aynı yatak odasına sahip olmak isteyenler başta olmak üzere birçok talep geldi ve satışlarda büyük bir patlama yaşandı.

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan Dünya’da da yine mobilyalarıyla göz dolduran Fatih Kıral Mobilya’nın çizgisine Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Yasemin'in kızının yatak odasında rastlamak da mümkün. Kids by Fatih Kıral ürünleri ile döşenen odada bir genç kızın sahip olmak isteyeceği birçok tasarıma yer veriliyor.

Mobilya sektöründeki öncülüğünü televizyon dizilerindeki başarısıyla da kanıtlayan Fatih Kıral Mobilyalarının yer aldığı diziler arasında ayrıca; Papatyam, Başrolde Aşk ve Yahşi Cazibe’de geliyor. Bu dizilerin dikkat çeken tasarımları da Fatih Kıral Mobilya’ya ait.

3 yorum:

  1. 3. resimdeki yemek odası oldukça kaliteli ve zengin bir görünüme sahip. Gerçekten de diğer mobilya modelleri arasında en çok göze çarpan o model farklı modelleri olmasına rağmen yemek odası aralarından sıyrılıyor.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben , Ankara Mobilya Merkezi nde mobilyacılık yapan Sevgi Ateş
    yazınız çok güzel olmuş elinize sağlık.


    Siteler Mobilya Merkezi


    İnegöl Mobilya Merkezi

    YanıtlaSil