Happy Socks Türkiye'de!!




HAPPY SOCKS
Dünyanın her köşesine mutluluk ve kalite getiriyor

Herşey 2008 yılının yine gecikmiş bir İsvec baharının kapalı ve kasvetli bir Nisan gününde başladı. Günlük elzem giyim ihtiyaçlarindan birini rengarenk dizaynlarla mutluluk veren bir şeye dönüştürme hayali. En üst seviye kalite standardı, ustalık ve yaratıcılık. Ve tüm bu hayal ve fikirler Stockholm’un ortasındaki bir parktaki 400 yıllık kıpkırmızı kagir evde Happy Socks dizaynırları tarafından mükemmeliyete dönüştü.

Happy Socks şu an 50’ye yakın ülkede modaseverlerin begenisine sunulmus durumda. Cok sayida model ve dizayn sunan çorap koleksiyonumuz, türlü renklerin karışımından materyal ve orgü çesitlerinden oluşuyor. Yani basitçe: her zevke, her okazyona ve her türlü ruh haline uygun bir çift yüksek kalite çorap!


 SATIŞ NOKTALARI:
Beymen BLENDER
Akmerkez AVM, Istinye AVM ve Nisantasi magazalari

MENDO'S:
Akmerkez AVM, Bagdat Cad., Istinye AVM, Nisantasi, Nautilus AVM, Ataköy, Izmir Alsancak, Ankara Kentpark AVM magazalari.

SHOEBOX IZMIR:
Bornova Forum AVM, Egepark AVM magazlari.

STONEROCK:
Izmir Alsancak, Bostanli, Cigli Kipa AVM, Cesme Marina, Hatay, Balcova Selway ve Bodrum magazalari.

VAKKORAMA: Istinye Park AVM, Nisantasi, Akmerkez AVM, Bagdat Cad., Capitol, Galleria AVM, Ankara Armada AVM, Izmir Alsancak, Izmir Ege Park, Antalya Migros AVM, Bursa Korupark AVM magazalari.

VEPA'62:
Istinye AVM, Palladium AVM, Marmara Forum AVM, Akbati AVM, Cepa AVM, Mersin Marina ve Kayseri Forum magazalari.

0 yorum: