Makyajda kedi gözler modası



Göz makyajının vazgeçilmez ürünü eyeliner… 

MAKYAJDA KEDİ GÖZLER MODASI
2012 YILINDA GOLDEN ROSE İLE RENKLENİYOR
Golden Rose Style Liner Metallic serisi ile 2012 yılı boyunca etkileyici bakışlara sahip olabilmeniz için, göz makyajında “kedi gözü” çekiciliğini  yakalayabilirsiniz...
Golden Rose Style Liner Metallic serisindeki mavi, yeşil, bronz, gri, mor gibi 14 farklı canlı rengiyle  kirpik diplerinizden başlayıp, gözünüzün dışına doğru ince bir çizgi çekin. Ardından göz bitiminden kaşlarınıza doğru hafif bir kuyruk çekin. Göz hatlarınızın daha da belirgin olması için kaşlarınızın altına beyaz far sürerek, göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Özellikle kirpik diplerine kalın hatla çekilen ve gözlerinizi ön plana çıkaran canlı renklerdeki Golden Rose Style Liner Metallic ile hem modayı gözlerinize taşıyacak hem de 50’li yılların kedi bakışı efektini yakalayabilirsiniz.
Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Style Liner Metallic’in fiyatı 12.00 TL.
Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum: