'Momento' Paketleri ile Balon Turu hediye etmeye var mısınız?

Sevdiklerinizi sevinçten uçuracak hediyeler Momento Paketleri’nden çıkıyor. Momento Paketi hediye edilenler, balonla kuşların yanına yükselip Kapadokya manzarasını yükseklerden izleme şansını yakalıyor.

Sevdiğiniz kişi, belki de hayatın tek bir kez balonla gezecek ve bu benzersiz deneyimi ona siz hediye etmiş olmak istemez misiniz?

Sevdikleriniz sayenizde unutamayacakları anlar yaşasınlar istiyorsanız, onlara birer Momento Paketi hediye edebilirsiniz. Hediye olarak Momento paketini alan kişi, muhteşem alternatifler arasından en çok sevdiği bir adet hediyeyi tercih ediyor.

Spa ve Zen seçenekleri, yoga dersi, windsurf, paintball, butik bir otelde konaklama veya kukla atölyesi, cam kursu ve daha neler neler… Bir Momento paketinin içerisinde ‘yok’ yok! Kapadokya’da Balon Turu da bu ilginç hediyelerden sadece biri. Adrenalin tutkunu, değişik şeyler denemekten zevk alan ve tarihe de meraklı kişilerin öncelikli tercihi.


Momento Paketleri, farklı kategorilerde birçok farklı aktiviteyi bir araya getiriyor. Sevdiklerinize Momento Paketi hediye edebilir, içerisindeki muhteşem hediyeler arasından dilediklerini seçmelerini sağlayabilirsiniz. Kendi hediyelerini kendileri seçeceklerine göre onları mutlu edeceğiniz garanti!


0 yorum: