Levi's'ta indirimler başladı

 
 

  


Levi’s® Kış sezonu ürünlerinde %30’a varan indirimlerden yararlanmak için Levi’s® mağazalarına uğramanın şimdi tam zamanı!

Levi’s® tutkunlarının heyecanla beklediği indirim günleri başladı. Levi’s®’ın Kış 2011–2012 Koleksiyonu ürünlerine şimdi %30’a varan indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz! Hepsi birbirinden havalı indirimli ürünler tükenmeden bir Levi’s® mağazasına uğramakta fayda var!
Yıllarca kullanacağınız modern klasikler Levi’s®’ta
“Seneye bunu kullanır mıyım?”, indirim sezonunda alışveriş yapanların kafasını en çok kurcalayan sorudur. Eğer Levi’s®’tan alıyorsanız, tabii ki kullanırsınız. Ne de olsa Levi’s®kendi çizgisinden ödün vermeden moda yaratmayı başaran markaların başında geliyor.  
Indigo tarzda denim, yumuşak kadifeler, militer parkalar, kürk detaylı montlar…
Levi’s® Sonbahar/Kış 2011–koleksiyonunda temiz-düz çizgiler, el yapımı grafikler ve el dikişi detaylar dikkat çekiyor. Denim sanatında ustalığını konuşturan Levi’s®’ın koleksiyonundaki parçalar, kullanışlılık ve endüstriyel görünümü kentsel bir dokunuşla bir araya getiriyor. Kadifeler; denimde soluk renkler, sakin mavi tonları ve yıkanmış indigo renkleri; dış giyimde kürklü montlar, parkalar ve militer görünüm koleksiyonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. 

0 yorum: