Takıda Yeni Yıl Trendleri


 Son yıllarda giderek farklılaşan beğeniler nedeniyle takıya bakış ve yaklaşım da değişti. Eskinin kurallarını yıkan bu değişim, altın ve pırlanta gibi değerli madenlerin kullanıldığı takı sektörünü de etkiliyor. Türkiye’nin önde gelen altın ve pırlanta takı kuruluşlarından Favori de yeni trendleri yakından izliyor ve ürünleriyle beğenilere hitap ediyor.




Toplumsal hayattaki değişimler, insanların giyim-kuşamından beslenme alışkanlıklarına kadar etki ederken, takılar da bu değişimden payını aldı. Doğallığın ön plana çıkması, düne gelinceye kadar takı olabileceği akla bile gelmeyen malzeme ve formların tercihlere yön vermesi bu değişimde etkin rol oynadı.
Favori Altın ve Favori Pırlanta da mücevherin bir sosyal statü değil bir duruş göstergesi olduğu günümüzde, kadınların söz konusu duruşu mücevher seçimleriyle ifade etmelerine yardımcı oluyor. Örneğin geçen yıldan bu yana büyük rağbet gören Osmanlı esintilerine tasarımlarında yer veren Favori, bu eğilimi klasik ve yarı klasik olarak ürünlerine yansıtıyor. Osmanlı zanaatkarlığındaki sabrın ve ustalığın doğadan esintilerle buluştuğu tasarımlar, gelecek yıla da damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Tüm dünyada doğallık akımı giderek önem kazanırken, bu durum takı ve mücevherlere de yansıyor. Favori ürünlerinde doğadan esintiler fazlasıyla yer buluyor. Su damlalarından çiçek figürlerine, uğur böceği gibi sevimli ve sevilen varlıkların takılarda yer almasından figüratif çalışmalara kadar pek çok tasarım yeni sezon için Favori mağazalarında  kendine yer buluyor.

Türk halkı için altının sarsılmaz bir yeri olduğunu bilen Favori, bu değerli madene her zamanki özenle yaklaşıyor. Bu yüzden yeni sezonda da tek tek ya da set halindeki altın tasarımlar Favori’nin zengin ürün çeşitleri arasındaki yerini koruyor. Söz konusu takılar da günün moda akımlarına uygun olarak üretilip beğenilere sunuluyor. Elbette geleneksel çizgileri tercih edenlere de hitap ediyor. 




0 yorum: