Moda meraklılarına ‘Momento’dan ‘Shopping Buddy’ hediye edebilirsiniz

Momento Paketi hediye edilenler, Parisli stilist ve moda danışmanı Charlotte Nielsen’le geçirdikleri günün sonunda dört dörtlük bir görüntüye sahip olma şansını yakalıyor. Üstelik bu muhteşem hediye, Momento GOLD Yılbaşı Hediyesi paketlerindeki alternatiflerden sadece biri.

Momento Paketleri’den İstanbul’a yerleşmiş Parisli stilist Charlotte Nielsen danışmanlığında yepyeni bir gardırop yaratma şansı çıkıyor. Moda danışmanlığıyla beraber saç ve makyaj üzerine de tavsiyeler veren Charlotte'la bir gün geçirenler günün sonunda bambaşka bir görüntüye sahip olma şansını yakalıyor. Moda ve alışveriş düşkünlerinin böyle lüks bir deneyime bayılacaklarına emin olabilirsiniz!

Moda danışmanlığı ve ‘shopping friend’ hizmeti kapsamında Charlotte, müşterilerinin günlük ihtiyaçlarına ve vücut tarzlarına uygun stillerini yaratıyor ve ‘high-street’ moda perakendecilerinden onlar için en uygun olan gardırobu hazırlamalarına yardımcı oluyor. İstanbul'daki lüks otellerle de çalışan Charlotte'un dünyanın dört bir tarafından müşterileri var. Kendisi, aynı zamanda 2002'de sahip olduğu moda organizasyonu ajansıyla da "Fransa'nın En Genç Girişimcisi" ödülünü kazanmış başarılı bir iş kadını.

Moda ve güzellik sohbeti ve "shopping friend" high-street personal shopping hizmeti, Momento GOLD Yılbaşı paketlerinin içersinden çıkan lüks mü lüks hediyelerden sadece biri.

Spa ve Zen seçenekleri, yoga dersi, windsurf, paintball, butik bir otelde konaklama veya kukla atölyesi, cam kursu ve daha neler neler… Hediye olarak bir Momento paketini alan kişi, muhteşem alternatifler arasından en çok sevdiği bir adet hediyeyi tercih ediyor.

0 yorum: