Babor Anti Aging ile Hücre DNA'nızı Şımartın


Zorlu ve karlı geçen bir kışı daha geride bırakırken; yıpranan, yorulan ve kuruyan cildinizi bahara hazırlamanın tam zamanı.  Babor’un anti aging serisi “HSR” ile cildinizi tazelerken, zengin içerikli HSR de Lux Ultimate Anti Aging Cream Rich’in muhteşem etkisini keşfedin.
HSR de Lux  serisinden, ‘anti aging ultimate cream rich’ sayesinde, kışın kuruyan cildinizi şımartın.

“Dünya Kozmetik Otoritesi” olarak bilinen Alman BABOR; uzun yıllardır yaptığı klinik araştırmalarla hücrelerdeki genler ve kromozomların hangi etkiler sonucu yaşlandığını ve bunu durdurmanın yepyeni formüllerini keşfetmeye devam ediyor.
Hücre DNA’sını oluşturan kromozomların, yaşla ve dış etkenlerle yıpranarak kısalmaya hatta azalmaya başlamasını azaltmak için HSR de Lux serisini çıkaran BABOR, kendini seven kadınların da ilgi odağı oluyor.
 HSR de LUX  Ultimate Anti-Aging Cream Rich; cildin tazeliğini ve gençliğini oluşturan hücrelerdeki  kromozomların ömrünü uzatmak, dolayısı ile de genç görünmek için hücre yapısını yapılandırarak destekliyor ve yoğun bir şekilde besliyor.
.BABOR HSR de Lux Anti Aging Cream Rich içinde bulunan eşsiz formül; hücrelerin DNA’sının içinde bulunan kromozom uçlarının ömrünü uzattığı gibi, yoğun bir şekilde nemlendirerek cildin tazeliğini geri kazandırıyor.
 Babor, HSR de Lux  Ultimate Anti Aging Cream Rich; bitkilerin doğal özlerini ve denizin zengin elementlerini yoğun bir şekilde kullanarak cildin alt katmanlarına kadar ulaşıyor.
Cildin elastikiyetini ve kolajen dokusunu destekleyen ve kromozomların ömrünü uzatan  Babor HSR de Lux Ultimate Anti Aging Cream Rich,  düzenli kullanım neticesinde, şaşırtan etkileri ile yenilenmenizi sağlıyor.
 Babor, HSR de Lux Anti Aging serisindeki zengin içerikli “Ultimate Anti Aging Cream Rich”; okyanusun derinliklerindeki siyah inci özü ve yüksek aminoasitler ile macadamia cevizi yağı, avakado yağı, panthenol, sheabutter  gibi aktif etken maddeler içeriyor.
 Kışın kuruyan ve yıpranan cildinize iyi bakın, onu BABOR HSR de Lux Anti Aging Ultimate Cream Rich ile besleyin….

0 yorum: