Dermalogica Dynamic Skin Recovery ile cilt yaşlanmasına meydan okuyun!


Dermalogica, cildin yaşlanmasına neden olan biyokimyasal reaksiyonları kontrol altına almaya yönelik ileri teknoloji ürünü Dynamic Skin Recovery SPF30 ile ciltteki kırışıklık, lekelenme, nemsizlik, elastikiyet ve güç kaybı gibi yaşlanma belirtilerine savaş açıyor.
Kış güneşini hafife almayın. Zamansız yaşlanmanın en önemli nedenlerinden biri korumasız güneş ışığına maruz kalmaktır. Bunu önlemenin yolu yaz kış güneş filtreli bir ürün kullanmaktan geçiyor. Dermalogica’nın yaşlanma karşıtı bakım serisi Age Smart™ kategorisinin gündüz nemlendiricisi Dynamic Skin Recovery SPF30, özel formülüyle cilt yaşlanmasını kontrol altına alırken aynı zamanda SPF30 güneş filtresi ile cildi en büyük düşmanına karşı koruyor.
Dynamic Skin Recovery SPF30, zamansız yaşlanma izlerini belirginleştikten sonra gidermek yerine bunları oluşumlarından önce kontrol altına alıyor. İçeriğindeki Alfa Hidroksi Asitler (AHA), beyaz çay, C vitamini ve meyan kökü ile serbest radikalleri etkisiz hale getirmeye yardımcı olurken; glukozamin, soya proteini, E vitamini ve özel peptidlerle de cildin kolajenini destekliyor.
Dynamic Skin Recovery SPF30, suni koku ve renklendirici içermeyen özel formülü ve güneş filtresi ile cildi gün ışığının zararlı etkilerinden uzak tutarken aynı zamanda cilde uzun süreli bir nemlendirme sağlayarak cildin doğal yapısını ve elastikiyetini korumasına yardımcı oluyor.


Kullanımı:
Cilt temizlendikten sonra, günlük nemlendirici olarak tüm yüze ve boyun bölgesine uygulanır. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce uygulanması tavsiye edilir.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 224.00 TL 50ml

0 yorum: