Golden Rose Magnetic Oje’nin Star Effect Serisi


GOLDEN ROSE MAGNETİC OJE İLE
TIRNAKLARDA STAR IŞIĞI!

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Magnetic Oje, şimdi de “star efekti”yle tırnaklarda “nail art” akımını farklı boyutlara taşıyor.

Tırnaklara göz alıcı star efekti veren ve olağanüstü bir görünüm sağlayan, şişesine bakıldığında sedefli oje görüntüsünde olan Golden Rose Magnetic Oje, şimdi de Star Effect Serisi’nin özel “yıldız” tasarımı ile tırnaklarda sanatsal akım yaratıyor.

Golden Rose Magnetic Oje Star Effect’i uygulamak da çok kolay. Ojeyi tek kat uyguladıktan sonra, kurumasını beklemeden, kutunun içinden çıkacak magneti, etiketi düz olacak şekilde tırnağınıza değdirmeden yaklaşık 4–5 saniye tutmanız yeterli. Magnetik çekim tırnağınızda, muhteşem bir yıldızın belirmesini sağlayacak. Magnet ne kadar yakın tutulursa, desen de tırnakta o kadar keskin hatlara kavuşuyor. Magnete oje bulaşsa bile özel formül bozulmuyor, bulaşan ojeyi oje çıkarıcı ile temizleyerek kullanmaya devam edilebiliyor.
Vizon, mavi, yeşil, gül kurusu, gri gibi sezon modası 12 renkten oluşan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlıyor. Sedefli özelliğinin yanı sıra yıldız şekliyle de yeni bir akım yaratan Golden Rose Magnetic Oje Star Effect Serisi ile tırnaklarda son yılların tablo modası ön plana çıkacak.

Türkiye’deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Magnetic Oje’nin fiyatı ise 6,90 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


1 yorum:

  1. aa bu da yeniymiş, ilk defa duydum.. ama artık denicek enerjim kalmadı hahah :D

    YanıtlaSil