Masa üstü tasarımları kişiliğinizi yansıtıyor


Nishmark.com’un masa üstü ürünleri, farklı başlıklarla özel tasarım kırtasiyeden vazgeçemeyenlerin beğenisine sunuluyor. Colorful ve elegant kategorilerinde yer alan “accessories”, “cases” ve “fun titles” başlığı altındaki ürünler, masanıza kişilik kazandırıyor.
Nishmark.com, “colorful” ve “elegant” kategorisindeki masa üstü tasarımlarını farklı başlıklar altında topladı. Renkli ve eğlenceli tasarımların yanı sıra iş hayatına yönelik ürünlerin de bulunduğu başlıklarda, dünyaca ünlü markaların özel ürünleri yer alıyor.
Colorful kategorisindeki başlıkların ilki “accessories”... Bu bölümde Tudi Billo fotoğraf albümü ile Kağıthane markalı kitap ayraçları, bardak altlıkları ve mouse pad’ler gibi eğlenceli tasarımlar bulunabiliyor.
Bir diğer başlık “cases”da ise kırtasiye meraklılarını Nishmark.com’da yer alan yeni ürünlerden olan Klick The Case tasarımları karşılıyor. Fonksiyonel ürünleriyle dikkat çeken marka, rengarenk desenlerle süslediği laptop kılıflarını Nishmark.com üyeleri için sunuyor. Bu kategori altında ayrıca Acme’nin sıra dışı kartvizitlikleri de dikkat çekiyor.
Son başlık “fun titles” ise aykırı tasarımlarıyla göze çarpan birbirinden farklı ürünleri içeriyor. Düşen kitap tutucu, hipopotam, meyve, fast food, çikolata ve disket şeklindeki notluklar, origami yapışkanlı notluk, video not defteri, top bloknot ve Tidy kalemlik burada bulunan tasarımlar...

Nishmark.com’un iki ana kategorisinden biri olan “elegant”ta da aynı üç başlık bulunuyor. Elegant kategorisindeki “accessories” altında Sasanna ve Sigel ürünleri ile E+M ve Lexon marka kalemlikler var. “Cases” bölümünde ise iş hayatına yönelik şık ve göz kamaştırıcı ürünler yer alıyor. Balmain’in cüzdan, anahtarlık ve kalemden oluşan özel hediye setleri, Sigel’in kartvizitlik ve kartlıkları ile Acme markalı kartvizitlikler bu alternatifler arasında bulunuyor. “Fun titles” ise ismi gibi, içerdiği eğlendiren tasarımlar ile merak uyandırıyor. Troika’nın araba ve motosiklet şeklindeki kağıt ağırlıkları, Nili Gümüş’ün 925 ayar gümüş içeren kitap ayraçları, E+M yoyo, mikado ve ataşları ile Kağıthane’nin magnetleri ve kitap ayraçları bu bölümün dikkat çeken ürünleri...
Nishmark.com’da yeni yer almaya başlayan Omlet İstanbul markalı 6 parçadan oluşan masa üstü seti, özel satranç takımı ve kelime ölçer kalem seti ise farklılık arayanların ilk tercihi oluyor.
Masanız ruhunuzu yansıtsın istiyorsanız, Nishmark.com’dan beğendiğiniz tasarımların siparişini verin ve kendinizi mutlu edin!



0 yorum: