HAYDİ! YARATICILIĞINI KONUŞTUR, DREAM ROOM'A GİRMEYE HAK KAZAN!





Stiline güvenen moda tutkunlarının gündeminde bu günlerde tek bir şey var: Facebook’ta gerçekleştirilen Dream Room yarışması. Yaratıcı kombinasyonlar üzerinde iyice düşünülüyor, arkadaşlarla çekim yapılıyor ve yarışmanın Facebook’taki uygulamasına en iyi fotoğrafı yükleyip sabırsızlıkla oy almak için bekleniyor. Hatta incelikle düşünülen bu kombinasyon için arkadaşlardan oy vermesi isteniyor.

Tüm bu heyecanın tek nedeni, en beğenilen üç kombinasyonun sahiplerinin, üçer muhteşem kıyafete sahip olması ve profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilecek gerçek bir fotoğraf çekimine katılacak olması. Yarışmanın galipleri, Daybuyday’in bir araya getirdiği bir oda dolusu muhteşem kıyafetle poz vermelerinin yanı sıra, seçtikleri üçer parça kıyafeti de evlerine götürecek!
Şu ana dek 400’e yakın kişinin başvurduğu yarışma 19 Mart 2012’de sona erecek. Yarışmaya katılmak için www.facebook.com/daybuydaycom adresinden Daybuyday sayfasına girmek ve Dream Room yarışmasını beğenerek fotoğraf yüklemek yeterli.

0 yorum: