Daha genç bir cilt için: 6 damla...


Daha genç bir cilt için: 6 damla...
Dermalogica’nın yeni ürünü Overnight Repair Serum geceleri cildiniz için çalışıyor. İçeriğindeki zengin esansiyel yağlar ve güçlü peptitlerle cilt bariyerini onarmaya, cilt sıkılığını artırmaya ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olan Overnight Repair Serum’u her gece birkaç damla kullanarak siz de cildinizdeki farkı görebilirsiniz.
Dermalogica’nın yaşlanma karşıtı ödüllü Age Smart® serisinin yeni ürünü Overnight Repair Serum, her gece cildinizi yeniden canlandırıyor. Bu çok etkili bakım serumu, cildinizin gece başlayan doğal yenilenme süreciyle eşzamanlı olarak çalışarak, ince çizgileri, cilt kuruluğunu ve elastikiyet kaybını azaltmaya ve cildin parlaklılığını artırmaya yardımcı oluyor.
Overnight Repair Serum hem cildin onarımını hızlandırmaya, hem de yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olacak birçok içeriğe sahip. Argan ve Gül yağlarıyla birlikte ürünün içeriğindeki hafif yapılı esansiyel yağlar, cildin doğal koruyucu yapısını güçlendiriyor. Palmitol Tripeptit-38 gibi güçlü peptitler kolojen yenilenmesi ve cildin sıkılığını artırmaya yardımcı oluyor.
Kuşburnu Tohumu Yağı, yeni hücre oluşumunu desteklerken aynı zamanda ciltteki ton farklılıklarını azaltıyor.
Her gece cildi temizledikten sonra, 4-6 damla Overnight Repair Serum cilde bastırarak uygulanıyor. Tercihe göre, 4-6 damla Overnight Repair Serum’u Dermalogica nemlendiricinizin içine ilave edip, aynı şekilde cilde bastırarak uygulayabilirsiniz.

Fiyatı: KDV dahil 239 TL

0 yorum: