Momento'dan yelken dersi..


Rüzgara kendini kaptırmak isteyenlere göre bir hediye:
Momento’dan yelken dersi
Arkadaşınızın hayatını değiştirecek bir hobi edinmesini istiyorsanız ona bir Momento paketi hediye etmelisiniz. Momento paketlerinin içerisinde başlangıç ve profesyonel seviyelerde yelken derslerinden tutun da, binicilik dersine, pilates ve yoga ders paketlerinden çift kişilik akşam yemeklerine kadar onlarca farklı hediye alternatifi bulunuyor. Hediye olarak Momento paketi alan kişi tüm bu alternatifler arasından en çok beğendiği bir tanesini seçiyor.
Rüzgar tahminlerine göre Kalamış’ta yelkene başlamanın tam sırası! Momento MIDI, Momento MAXI ve Momento GOLD paketlerinden çıkan “Yelken Eğitimi” hediyesi, deniz ve rüzgar tutkunlarının favorisi oluyor. Çok sayıda alternatif arasından bu hediyeyi seçenler için “Yelkenle Seyir” Kalamış’tan start alıyor. Yelken tecrübesi Momento’nun MIDI, MAXI ve GOLD paketlerinde farklı şekillerde yer alıyor.

Momento MIDI: Yelken Kokusuyla tanıştırıyor. Başlangıç seviyesinde bir yelkenle tanışma etkinliği sunuyor.
Momento MAXI: Beneteau model yelkenli ile Adalar veya Sarayburnu rotasında 2 saatlik seyir ve yelken sporu ile ilgili genel bilgiler öğrenme şansı sunuyor.
Momento GOLD: 12 saat Kaptan Ehliyeti Eğitimi ile Amatör Denizci Belgesi kazanma şansı veriyor.
“Yelkenle seyir” hediyesi, Momento paketlerinin içerisindeki alternatiflerden sadece biri. Momento paketlerinin içerisinde çikolata kursundan binicilik dersine, pilates ve yoga ders paketlerinden çift kişilik akşam yemeklerine kadar herkesi sevindirecek onlarca farklı alternatif var. Hediye olarak Momento paketi alan kişi tüm bu alternatifler arasından en çok beğendiği bir tanesini seçip kullanabiliyor.


0 yorum: