Güçlü, Etkili ve Soruna Odaklı... Maskenizi Seçin, Cildinizi Yenileyin!

Dermalogica yenilenmiş maskeleriyle karşınızda. Kuru ve nemsiz ciltlere hyaluronik asit desteğiyle nem veren Skin Hydrating Masque ve yağlı ciltleri arındırıcı, yenileyici özelliğe sahip kil maskesi Skin Refining Masque geliştirilmiş yeni formülleriyle şimdi çok daha etkili...
Cilt bakım sektörünün öncü markası Dermalogica maskelerini yeniledi. Konsantre aktif maddeler ve antioksidan içeriklerle zenginleştirilen Dermalogica maskeleri çevresel, hayat tarzına bağlı ve hatta hormonal kaynaklı cilt sorunlarını çözmekte oldukça etkili.
Dermalogica’nın yenilenmiş maskelerini tanıtan, Antis Kozmetik Eğitim Müdürü Melike Yumlu günlük cilt bakım rejimini desteklemek için maskelerin düzenli kullanımının çok önemli olduğunu belirtiyor ve ekliyor: ‘Uygulanan her maske, cilde göre değişkenlik gösteren özel ihtiyaçları karşılayacak etkilere sahiptir. Arındırmak, canlandırmak ve beslemek maskelerin en kolay gözlemlenebilen etkileridir. Dermalogica maskeleri, günlük bakım için kullanılan ürünlerin etkilerini artırıcı yoğun yararlar sağlar.’
Cildinizi yenilemek ve ona hak ettiği değeri vermek için Dermalogica maskeleriyle tanışmanın tam zamanı.
Dermalogica’nın formülünü yenilediği maskelerden, Skin Hdyrating Masque  cildinizi ‘neme doyuran’ çok özel bir formüle sahip. Geliştirilmiş hyaluronik asit desteğiyle şimdi beş kat daha güçlü olan ürün stresli, kuru ve yıpranmış ciltleri yeniliyor. Hücresel yenilenmeyi ve kolojen üretimini uyaran, serbest radikallere savaş açan, antioksidanlarla cilt yaşlanmasının etkilerini kontrol altına almaya yardımcı olan Skin Hdyrating Masque kullanıldıktan çok sonra bile cildin nemli kalmasını sağlıyor.
Skin Refining Masque Dermalogica’nın yağlı ciltlere özel olarak formülünü geliştirdiği bir kil maskesi. İçeriğindeki doğal killerle gözeneklerdeki fazla yağı adeta bir sünger gibi emen ürün, aynı zamanda aşırı sebum üretimini kontrol altına alarak gözeneklerin küçülmesini sağlıyor. Temizleyici bitkisel özlerden oluşan, kurutucu alkol içermeyen karışım bakterilere karşı savaşırken, gözeneklerin tahriş olmadan dengelenmesine de yardımcı oluyor.  
Bir maskeden çok daha fazlası!
Dermalogica maskeleri cilt bakım rejiminizi desteklemenin yanı sıra çok daha farklı amaçlar için de kullanılabiliyor. İşte sizlere maskelerinizi farklılaştırmak ve daha zengin hale getirmek için birkaç profesyonel ipucu:
-       Karma bir cilde sahipseniz T-bölgenize Skin Refining Masque, diğer bölgelere Skin Hydrating Masque uygulayın. Böylece hem fazla yağı emmiş, hem de nemsiz bölgelere ihtiyacı olan nemi ulaştırmış olursunuz.
-       Skin Hydrating Masque, Dermalogica’nın destekleyici ürünü Skin Hydrating Booster ilavesiyle cildinizin içmeye doyamayacağı bir içecek haline dönüşür.
-       Dirsek, diz, tırnak çevresi gibi sert ve ölü derinin yoğun olduğu bölgeleri Skin Hydrating Masque
         uygulayarak nemlendirebilir ve çatlamaları giderebilirsiniz.
-   Skin Hydrating Masque’ı güneş yanıkları, darbe ve iritasyonlara karşı yatıştırıcı bir ürün olarak da kullanabilirsiniz.

0 yorum: