Brandroom 2012 İlkbahar/Yaz kampanyası için bu yıl yüzünü 15-16. yüzyıla çevirdi.


Brandroom’un 2012 İlkbahar /Yaz Kampanyası, 15-16. yy’ın büyük ustaları Michelangelo, Da Vinci ve Remrandt gibi değerli sanatçıların tüm zamanlara damga vuran etkileyici eserleri ve bıraktıkları derin izler üzerine hazırlanmış bir çalışma oldu. Bu yıl tüm dünyanın da gündeminde olan Da Vinci sanat yılı kutlamaları, yüzyılın en büyük Da Vinci sergisi ve Remrandt - çağdaşları sergileriyle gerçekleştiriliyor.
Brandroom, moda severlere sunduğu çeşit zenginliği ve birbirinden güzel renk alternatifleri ile bu tablolardaki eşsiz güzelliği aratmayacak şekilde bir sezon açılışı yaptı. Brandroom kadını bu yıl, Michelangelo’daki meleksi, Da Vinci’deki güçlü, Remrandt’taki dramatik kadın olabilecek. Erkeklerde ise güçlü ve maskülen bir stil bulabilecekler.
Demsa Lüks Markaları Kreatif Direktörü Ceyda Balaban’ın hazırladığı bu etkileyici hikayeyi moda severler üzerlerine giymek için sıraya girdiler bile... Kampanya çekimleri bir hafta boyunca Londra’da gerçekleşti. 35 kişilik bir ekip ile Sun Studios’ta fotoğrafçı Tim Bretday tarafından karelendi. Styling yine Demsa Lüks Markaları Kreatif Direktörü Ceyda Balaban tarafından gerçekleşti.

0 yorum: