70’LERİN EFSANE FLARE PAÇASI WRANGLER İLE GERİ DÖNÜYOR



1970’li yılların popüler flare paçası Wrangler’ın 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile yeniden hayat buluyor. Feminenliğini ortaya koymak isteyenleri Wrangler bu sezon, 3 farklı flare modeli ile karşılıyor.
Wrangler, 2012 İlkbahar/Yaz sezonuna dört yeni flare jean modeli ile merhaba diyor. Çağdaş jean kesimlerinden ilham alınarak tasarlanan yeni modeller, eski ve yeninin en iyi yönlerini birleştiren göz kamaştırıcı bir görünüm sunuyor.
Trompet paça Bryn, dizin altına kadar dar kesim olduğu halde, diz altından itibaren paçalar göz alacak şekilde açılıyor. Diğer bir alternarif ise normal bel yüksekliği ile flare paça Cary. Diğer modellere oranla daha bol kesimi ve yüksek beli ile dikkat çeken Bethany ise koleksiyonun vazgeçilmezlerinden modellerinden biri oluyor.
Wrangler imzalı tüm bu geniş paça jeanler, 70’li yıllardan günümüze gelen modellerin yeniden yorumlanan tasarımları olarak karşımıza çıkıyor.  Her bir model için koyu renklerden vintage yıkamalara kadar seçenek sunuluyor. Bu flare paça modeller, özellikle Authentic Jacket ile kombinlendiğinde dikkat çekiyor.
Editörün notu:
Bir zamanlar:
Wrangler’in denim tarihi, Charlie Hudson’ın Greensboro, Kuzey Karolina ABD’de Hudson Overall Company’yi kurduğu 1904 yılına uzanır.  1919’da, şirket Blue Bell adını alır ve 1947’de kovboylar için yeni bir jean serisinin popülerleşmesi ile birlikte yeni bir isim kazanır:  Wrangler, çalışan kovboyun adı.
Şimdi:
Wrangler’ın eşsiz denim mirası modern kesim jean’lerinde de yaşamayı sürdürmektedir. Bu jean’ lerde hala düz bakır rivetler, Rodeo Ben saat cebi ve özel dış dikişler gibi yedi özel ayrıntıyı bulmak mümkündür.  Wrangler 27MW model gömlek ve 11MJ model ceketler gibi ikonlaşmış tasarımlar denim uzmanları ve moda takipçileri tarafından beğeni görmektedir. 
Wrangler, orijinal Amerikan outdoor denim markasıdır ve her zaman için en iyi modern jean’i üretmeye kararlıdır. Erkekler için normal bel, daralan paça Ben veya kadınlar için yüksek belli, skinny Jess gibi modern tasarımlar orijinal yıkamalarla sunulmaktadır. Wrangler jeanler, sağlamlık ve özgürlük için üretiliyor. Wrangler giyerek içgüdülerimize tekrar sarılabilir, adrenalinin damarlarımızdan akışını kucaklayabilir ve doğal, spontan kendimiz olabiliriz. Sonuçta kim medeni olmak ister ki?  We Are Animals.
Wrangler, dünyanın en büyük giyim şirketi VF Corporation'ın bir koludur. VF markalarına Lee, North Face, Nappapijri ve 7 For All Mankind dahildir.


0 yorum: