SKECHERS, YENİ MODELİ “GO RUN” İLE AKILLI AYAKKABI DENEYİMİ YAŞATIYOR




“Akıllı ayakkabı” teknolojisinin en gelişmiş örneklerinden biri olan Skechers’ın yeni modeli Go Run ile sağlıklı koşu ve yürüyüşün keyfi sizi bekliyor. Yalınayak koşudan ilham alınarak tasarlanan Go Run, vücudun ihtiyaç duyduğu orandaki tamponlamayı sağlayarak eklemlerin maruz kaldığı baskıyı azaltıyor.
Amerika’da 5 Şubat 2012'de oynanan Amerikan futbolu finali Super Bowl’da gösterilen reklamıyla tüm dünyanın ilgisini çeken Skechers'ın yeni modeli GO Run, Türkiye'de de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Skechers'ın yepyeni bir ayakkabı teknolojisiyle ürettiği GO Run, profesyonel sporcular ve spor yapmayı sevenlerin yanı sıra spor giyinmeyi tercih edenlere de hitap ediyor.
Orta ve uzun mesafe koşusu yapan profesyonel atletler başta olmak üzere, spor yapan herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olan GO Run, ayağınızda hissetmeyeceğiniz kadar hafif ve esnek yapısı ile dikkat çekiyor.
GO Run diğer koşu ayakkabılarından farklı olarak, altında bulunan sensörler sayesinde zeminde daha duyarlı bir koşu deneyimi yaşatıyor ve ayak tabanının ortasıyla yere temas etmenizi sağlayan teknolojisi ile sakatlık yaşamanıza engel olan GO RUN geleneksel koşu ayakkabılarına göre zemine %66 daha yakın bir kullanım sağlıyor.
Yürüyüş ve koşunun yanı sıra günlük hayatta kullanmak için de ideal ve rahat bir ayakkabı olan GO Run, sadece 115 gramlık kadın ve 172 gramlık erkek modelleri ile rahatlığın keyfini yaşatıyor. Günlük giyim için de birbirinden şık ve renkli modelleri bulunan GO Run, sporseverlerin ve spor giyinmeyi sevenlerin beğenisine sunuluyor.
GO Run ve Skechers’ın tüm koleksiyonlarını; Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive, mağazalarında ya da internet üzerinde Pabbuc.com, Zizigo.com, Sporcum.com, Sporena.com adreslerinden bulabilirsiniz…
TÜRKİYE SATIŞ NOKTALARIMağazalar: Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive.Online: Pabbuc.com, Zizigo.com, Sporcum.com,Sporena.com

 

0 yorum: