Kadınlık ve zarafetin mükemmel uyumu FLO’nun 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda!








Moda ve konforu bir arada sunan FLO, 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki ulaşılabilir
fiyatları ve kadınlara sunduğu şık seçenekleri ile sezon modasına damgasını
vuruyor.
 FLO’nunyeni sezon ayakkabı modellerine; pırıltılar, platformlar, tahta ve mantar
topuklar, espadriller, aksesuar çeşitliliği, puantiyeler, yılan ve leopar
desenler, pastel tonlar, yazın canlılığını çağrıştıran  
turuncu,
fuşya, kırmızı, sarı, mercan, yeşil ve mavi tonlar
hakim ...
Dünya trendlerini, rahatlıktan ve şıklıktan ödün vermeyen kadınlar için yorumlayan FLO’nun 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile kadınlar, yeni sezon trendlerini doyasıya yaşayacaklar.
Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO’nun bu yazın vazgeçilmezleri arasında olacak sandaletleri, düz tabanlı, platformlu ve dolgu taban olmakla birlikte her koşulda oldukça rahat. FLO, rahatlığına önem veren kadınlar için bu sezon biraz daha gösterişli ve aksesuar detayı oldukça göze çarpan modellerini sandalet severlerin beğenisine sunacak.
Gelelim FLO’nun yeni sezon bantlı ayakkabı modellerine... Geçen yılın en çok beğenilen ayakkabı modelleri arasında yer alan FLO’nun bantlı ayakkabıları, yeni modelleri ile bu sene de raflarda yerini alacak.
Hem rahat edeyim hem de ayakkabım yüksek topuklu olsun diyenler için ise FLO’nun dolgu tabanlı ayakkabıları bu sene de modayı takip eden kadınların vazgeçilmezi olacak.
Her kadın boyunun uzun görünmesini ister. Bu sene boyunun olduğundan daha uzun görünmesini isteyen kadınların
kurtarıcısı yine FLO’nun  platformlu modelleri olacak.

Ayağınızda çok zarif duran modeller ise FLO’nun 2012 ilkbahar-yazının moda tasarımları arasında yer alıyor. Trend olan zarif ayakkabılar FLO’nun daha çok  bilekten bağlı ve platformlu ince topuklumodelleri olarak kendini gösteriyor.
FLO’nun ilkbahar-yaz sezonuna damgasını vuracak ayakkabı modellerine; pırıltılar, platformlar, tahta ve mantar topuklar, aksesuar çeşitliliği, örgüler, danteller, arklı desenler, puantiyeler, fiyonklar, yılan ve leopar desenler, pastel
tonlar, yazın canlılığını çağrıştıran turuncu, fuşya, kırmızı, sarı,yeşil ve mavi tonlar hakim ...

2012 ilkbahar-yazında da gece kıyafetlerinizi en güzel gece ayakkabısı modelleri ile FLO süsleyecek. Farklı stilde ve çok şık  gece ayakkabı modelleri gece elbiselerinizi tamamlayacak harika tasarımlara sahipler. FLO’nun
gece ayakkabısı modelleri arasında farklı tarzlarda ayakkabı, sandalet ve terlik modelleri olduğu gibi, değişik
yüksekliklerdeki  topuk boylarıyla her zevke  hitap ediyor.
Hakiki deri ayakkabılara 49.99 TL’den, deri terliklere 29.99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen kadınlar, sezonun yeni trendlerini ve şık modellerini geniş bir ürün yelpazesiyle sunan FLO
mağazalarında istediklerini bulabilecekler.


1 yorum:

  1. 2. fotoğraftaki ayakkabılar çok güzel gözüküyor! çok şaşırtıyor bu sezon beni mağazalar..

    YanıtlaSil