12 - 13 Mayıs Arasında Clarks Mağazalarında Anneler Günü Çok Daha Özel


12 – 13 Mayıs arasında Clarks mağazalarında 

Anneler Günü çok daha özel    
Anneniz için yapacağınız alışverişlerde yeni sezon çantalara %25 indirimle sahip olabilir ve annenize iki özel hediye verebilirsiniz.



Anneler Günü’nde annemize sevgimizi bir kez daha göstermek ve ona en özel hediyeyi armağan etmek isteriz. Ancak zaman zaman hediye seçimi konusunda zorlanır, karar verme aşamasında yardıma gereksinim duyarız. Şayet siz de bu özel hediye için henüz arayıştaysanız Clarks mağazalarına uğrayın ve annenize özel hediye bulma derdinden kurtulun. Annenizin zevkine ve tarzına uygun onlarca yeni model ayakkabı ve çanta Clarks mağazalarında sizleri bekliyor. Üstelik Clarks mağazalarından yapacağınız bir ayakkabı alışverişi sonrası çantaları yüzde 25 indirimle alabilirsiniz.



Dünyanın önde gelen ayakkabı markası Clarks, konfor ve şık tasarımın bir araya geldiği, farklı konseplerde geliştirilmiş birbirinden özel ayakkabı modelleriyle dikkat çekiyor. Annenizin rahatlığı için tercih edebileceğiniz Clarks wellness modelleri gelişmiş esneklik özelliğiyle bileklere daha iyi hareket kabiliyeti ve özgürlüğü kazandırıyor. Ayağın anatomik yapısına mükemmel uyum sağlayarak sürtünmeyi ve baskıyı minimize eden wellness modelleri, ayağın doğal hareketleriyle her zaman uyum içinde olup ayak ve bacak hareketlerinin gücünü artırıyor. Ayrıca daha az baldır ağrısını garanti eden wellness modelleri bilekteki esnek noktalar sayesinde daha uzun ve dik bir duruş sağlıyor.


www.clarks.com.tr 
Palladium AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Anka Mall AVM ve seçkin mağazalarda…

0 yorum: