MAGICFORM’dan Duygusal Anneler Günü Kutlaması



MAGICFORM,
 
Anneler Günü’nü duyguların en güzel şekilde ifade edildiği bir tasarımla kutluyor!
Özel günlerin tercih edilen markası MAGICFORM, bu sene Anneler Günü için, duygu yüklü bir vitrin tasarımı hazırlıyor. MAGICFORM, ekibinin anneleri ile beraber çekilen fotoğraflarını vitrinlere
taşıyarak, en değerli varlıklarımızı onurlandırıyor.
Annelerine unutamayacakları bir hediye hazırlamak isteyenler içinse MAGICFORM,  28 Nisan’dan itibaren annenizin ve sizin resminizi, size özel bir fiyatla poster olarak ürettirebilme şansı sunuyor. 

Bu özel armağan için tek yapmanız gereken, alışverişinizden sonra dilediğiniz resmi MAGICFORM
mağaza yetkililerine, teslim almak istediğiniz tarihten 5 iş günü öncesinden iletmek.
MAGICFORM’un, Anneler Günü’ne özel olarak tasarladığı koleksiyonda ise, nil yeşili, somon ve mercan renklerin kullanıldığı, dantel ve kotonun birlikteliği ile hayat bulan geceliklerin yanı sıra, içindeki çocuğu her zaman yaşatmayı seven annelerin favorileri arasında yer alacak turkuaz ve pembe renkler ile hazırlanan pasta motifli ve kedi temalı uzun gecelikler, şık hediye paketleri eşliğinde annenizi şımartmanız için design
edildi. Klasik tarzı tercih edenler içinse, çiçek desenli sabahlık, gecelik ve pijamalar, yüksek belli külotlar, mimimizer sutyenler ve elbiseler için tasarlanan korseler, sizi en yakın MAGICFORM mağazasında, annelerinizi mutlu etmeniz için bekliyor.
Yeni anneleri de unutmayan MAGICFORM’da, bebek sevgisini yeni tadan annelerin hayatlarına kolaylık katacak emzirme geceliklerini ve anti bakteriyel külotları bulabilirsiniz. 
Markanın, Anneler Günü için hazırladığı vitrinlerine,  özel koleksiyonuna ve 28 Nisan’dan itibaren annenize özel olarak hazırlatabileceğiniz hediye alternatifi fırsatına göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın.

Annenizin bu özel gününü kutlamanız için hazırlanan MAGICFORM koleksiyonları,   Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde, Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon, Ataköy A Plus ve Arena AVM’lerde bulunan konsept mağazalarında ve www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde.    


 





0 yorum: