ATALAR’DAN ÇİÇEK BAHÇESİ





ATALAR 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, canlı renk, desen ve detaylar ile yaz aylarının enerji dolu pozitif ruhunun altını çiziyor. Çiçek baskıların öne çıktığı ATALAR Koleksiyonu’nda, gündüz ve gece rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarımlar, cıvıl cıvıl çiçek desenleri ile gardıroplarınıza baharı getiriyor.

ATALAR 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; turuncu, narçiçeği, şeker pembesi, sarı ve zümrüt yeşili tonlar parlak renk paletinin başında geliyor. Canlı renklerin hakim olduğu koleksiyonda, çiçeklerin güçlü yükselişi, geniş renk paletinde de kendini gösteriyor. Elbise, ceket, etek, pantolon ve bluzlarda kullanılan çiçek baskıları, ATALAR kadınının enerjik duruşunu vurgularken, farklı dönemlerin etkilerinin görüldüğü koleksiyonda, 50’lerin özgür, 60’ların tezat ve 70’lerin kural tanımayan ruhu hayat buluyor. Ara beden için de geniş bir ürün yelpazesi hazırlayan ATALAR, stil sahibi her kadına özel tasarımlar sunuyor.
ATALAR 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yalın çizgiler, canlı renklerle bir araya gelerek sezon trendlerini gardıroplarınıza taşıyor.

0 yorum: