Bugün 23 Nisan neşe doluyor Matraş Kids koleksiyonuna bakınca insan





Günümüzde çocuklar dahi artık farklı görünmenin peşinde. Matraş’ın kendini özel ve farklı hissetmek isteyen çocuklar için tasarladığı Matraş Kids koleksiyonu, yaz sezonunda da benzersiz çizgilerde ve sağlıklı malzemelerden hazırlanmış ayakkabılardan oluşuyor. Yani 23 Nisan’da çocuklar da artık Matraş adımları atacak.
Deride kalite ustalığın simgesi Matraş’ın kendini özel ve farklı hissetmek isteyen çocuklar için tasarladığı Matraş Kids koleksiyonu, 2012 yaz sezonunda da benzersiz çizgilerde ve sağlıklı malzemelerden hazırlanmış ayakkabılardan oluşuyor. Faklı görünmenin peşindeki çocukların gönlünü çelen Matraş Kids ile çocuklar bu 23 Nisan’da artık Matraş adımları atmaya başlayacak.
Hafif ve doğal malzemeden hazırlanan Matraş Kids koleksiyonu, büyük umutları olan küçük adımların hayatının parçası olmak için tasarlandı. Detaylarla farklılaşan parçalar, çocukların hayal gücünü zenginleştirmeye, hayatlarına renk ve mutluluk katmaya hazır.

2-12 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan Matraş Kids Koleksiyonu, şu anda 9 Matraş mağazasında bulunuyor. Matraş, Kids koleksiyonuyla tanışmak isteyen herkesi 23 Nisan’da İstanbul’da Abdi İpekçi, Akmerkez, Galleria, Palladium, İstinyePark; İzmir’de Alsancak, Agora; Ankara’da Tunalı Hilmi ve Antalya’da Depo mağazalarına bekliyor.

0 yorum: