Dermalogica Intensive Eye Repair: Gözleriniz Ruhunuzun Aynasıdır


Dermalogica Intensive Eye Repair: Gözleriniz Ruhunuzun Aynasıdır
Ruhu genç olanların gözleri de bu gençliği yansıtmalı… Dermalogica’nın hassas göz çevresi için geliştirdiği bakım ürünü Intensive Eye Repair, içeriğindeki vitaminlerle hem göz çevresini çevresel hasarlara karşı koruyor, hem de yaşlanma izlerini ortadan kaldırıyor.
Gözler insan ruhunun aynasıdır. Tüm sevinçlerimiz, üzüntülerimiz, yaşadıklarımız, yaşamak istediklerimiz gözlerimizden anlaşılır. Göz çevremiz de en az gözlerimiz kadar hassas ve özel bir bakım ister. Dermalogica hassas ve narin göz çevresi için mükemmel bir bakım ürünü geliştirdi: Intensive Eye Repair
Bitki özleri ile cildi canlandıran bitki besin konsantrelerinden oluşan ve göz çevresindeki narin cildi besleyerek nemlendiren Intensive Eye Repair, hem gündüz hem de gece uygulanabiliyor. İçeriğindeki C vitamini, salatalık, çobanpüskülü, dağ tütünü gibi rahatlatıcı bitki özleri cildin esnekliğini ve yapısını korurken, aynı zamanda göz çevresinde nem eksikliği sonucu oluşan çizgileri hafifleterek erken yaşlanma izlerini onarıyor. Üründe bulunan antioksidant enzimler, vitaminler ve bitkiler narin göz bölgesini çevresel hasarlardan koruyor.
Siz de göz çevrenize hak ettiği özeni göstermek istiyorsanız, Intensive Eye Repair tam size göre…

0 yorum: