“Hayalindeki Kıyafeti Çiz” yarışması çocukları tasarımcılığa yönlendiriyor


23 Nisan kapsamında çocuklara yönelik olarak Facebook’ta bir yarışma başlatan bonprix, minikleri moda tasarımcılığına yönlendiriyor. 14 Yaş ve altındaki çocukların katılabileceği “Hayalindeki Kıyafeti Çiz” yarışması, 23 Nisan’a dek sürecek ve sonuçlar 30 Nisan’da açıklanacak.

Kazanan tasarımın 100 TL değerinde hediye çeki elde edeceği yarışma, en önemlisi çocukların hayallerini giysi tasarlamaya yönlendirerek, tasarıma potansiyeli olan çocukları ortaya çıkartmayı hedefliyor.
23 Nisan kapsamında çocuklara yönelik olarak Facebook’ta bir yarışma başlatan bonprix, minikleri moda tasarımcılığına yönlendiriyor. 14 Yaş ve altındaki çocukların katılabileceği “Hayalindeki Kıyafeti Çiz” yarışması, 23 Nisan’a dek sürecek ve sonuçlar 30 Nisan’da açıklanacak. Kazanan tasarımın 100 TL değerinde hediye çeki elde edeceği yarışma, en önemlisi çocukların hayallerini giysi tasarlamaya yönlendirerek, tasarıma potansiyeli olan çocukları ortaya çıkartmayı hedefliyor.
Çocuğunun yarışmaya katılmasını isteyen ebeveynlerin tek yapması gereken, tasarımı JPG ya da PDF formatında 23 Nisan 2012 tarihine dek facebook@bonprix.com.tr adresine göndermek.
Yarışmanın koşulları hakkında daha detaylı bilgiye www.facebook.com/bonprixTR adresinden yahut http://on.fb.me/HafZjk sayfasından ulaşmak mümkün. 
23 Nisan’a kadar her çarşamba kargo bedava!






bonprix, 23 Nisan sürprizlerine bir de “kargo bedava” uygulaması ekledi. 23 Nisan’a çarşamba günleri yapılan tüm alışverişlerde kargoyu ücretsiz ulaştırıyor. Böylece bonprix’nin uygun fiyatlarla sunduğu kaliteli tasarımlarına daha hesaplı bir şekilde sahip olmak mümkün oluyor.

0 yorum: