DUDAKLARINIZDA "NAR ÇİÇEĞİ" AÇACAK



DUDAKLARINIZDA “NAR ÇİÇEĞİ” AÇACAK 
2012 ilkbahar-yaz sezonunda moda olan renkler arasında “narçiçeği” kırmızısı ön plana çıkmaktadır. Golden Rose Lipstick serisine eklenen yeni renkler ile ışıltılı dudaklar yerini sedefiz mat tonlara bırakıyor.
Golden Rose Lipstick serisinin sezon modası olan, farklı tonlardaki renkleri, 2012 makyaj modasında yoğun maskara ile kombine edeceğiniz makyajınızda sofistike bir görünüm yaratacak. Dudağınızın doğal renginden 2 ton koyu renkte ruj ile etkili bir görünüm sağlayabilirsiniz.
Dudaklarınızda canlı ve dikkat çekici bir görünüm elde etmek için, Golden Rose Lipstick serisinde yer alan 128 numara nar çiçeği ile hem sezon modasına uyum sağlayabilir, hem de feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu renkler sezon modası olan neon renkte kıyafetleriniz ile de uyum sağlayacak.
Kırmızı, fuşya, mor, vizon kahve gibi sezon modası renklerden oluşan Golden Rose Lipstick Serisi, çekici görünümüyle dudaklarınızda feminenliği ön plana çıkarıyor.
Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Lipstick’in fiyatı  10.90 TL 

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum: