Fa Nutri Skin serisi, üstün formülü ve kalıcı etkisiyle her zaman mükemmel hissettiriyor

Pudralı içeriğiyle mükemmel koruma sağlayan deosprey ve roll on ile özel formüle sahip vücut şampuanından oluşan yepyeni bakım serisi, 7 özel bileşenli besleyici bakım kompleksiyle fark yaratıyor
Fa Nutri Skin serisi, üstün formülü ve kalıcı etkisiyle her zaman mükemmel hissettiriyor
Dünyanın öncü vücut bakım markası Fa, yepyeni serisiyle yine benzersiz bir formül sunuyor. Pudralı içeriğiyle ideal bir kuruluk sağlayan deosprey ve roll on ile özel formüle sahip vücut şampuanından oluşan Fa Nutri Skin serisinin içeriğinde 7 özel bileşenli besleyici bakım kompleksi bulunuyor. 48 saat etkin koruma ve karşı konulmaz bir yumuşaklık ile mükemmel hissettiren Fa Nutri Skin serisi, sıcak yaz aylarında bile kusursuz olmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak.
Üstün ve benzersiz ürünleriyle vücut bakımının öncü markası olan Fa, mükemmel formülleriyle her zaman fark yaratıyor. Özellikle sıcak yaz aylarında önemli bir sorun haline gelen vücut bakımı ve koruması, Fa Nutri Skin serisiyle artık çok kolay olacak.
Deosprey, roll on ve vücut şampuanından oluşan Nutri Skin serisi, 7 özel bileşenli besleyici bakım kompleksi ile etkisini artırıyor. Fa Nutri Skin deosprey ve roll on, pudralı mükemmel formülüyle 48 saat etkin koruma ve kuruluk sağlıyor. Fa Nutri Skin serisinde, “Maximum Protect” ve “Natural Fresh” olmak üzere iki farklı formül bulunuyor.

MAXİMUM PROTECT serisi
Deosprey ve Roll on:
Kadınsı taze kokusuyla 48 saat etkin koruma sağlayarak, ciltte mükemmel kuruluk ve yumuşaklık hissi yaratan Maximum Protect serisi, pudralı ve alkolsüz formülüyle güçlü etki gösteriyor.
Vücut Şampuanı:
Acai berry özleri vücudu sararak, kusursuz bir yumuşak cilt hissi yaratıyor. Kendine özel kokusu ise çekicilik sağlıyor.

NATURAL FRESH serisi
Deosprey ve Roll on:
Pudralı ve alkolsüz formül, doğal taze kokusuyla 48 saat etkin koruma sağlayarak, ciltte mükemmel kuruluk ve yumuşaklık hissi yaratıyor.
Vücut Şampuanı:
Yeşil çay özleri ile vücudu canlandırıyor ve cilde mükemmel bir ferahlık sağlıyor. Doğal ferahlık hissi ile duyuları harekete geçiriyor.


0 yorum: