Lee Cooper ile rengarenk bir ilkbahar sizi bekliyor.


Bu yılın modası tüm renkler Lee Cooper koleksiyonunda mevcut. Lee Cooper keskin renklerin cesaretini nostaljik bir tatla işliyor. Koleksiyonunda yeni yorumlar getirilmiş denim gömlekler, blazer’lar, şort ve bermudaları ön plana çıkarıyor.

Zümrüt, fuşya, kırmızı ve sarı renklerinin yaşam bulduğu canlı denim pantolonlarda keskin hatlı ve retro duygular taşıyan sportif bir görünüm hakim.
Lee Cooper giymek bir zevk. Lee Cooper giymek bir ayrıcalık. Punk’ın, rock’ın ve her türlü gençlik hareketinin kalbi ve çıkış noktası olan Londra’da doğan Lee Cooper renk renk jean’ler ile sizleri bekliyor. Kimse Lee Cooper’sız kalmasın!

Lee Cooper mağazaları: Adana Optimum AVM/ Ankara Kentpark AVM/ Ankara Nata Vega AVM/ Bandırma Liman AVM/ Denizli Sümerpark AVM/ Diyarbakır Ninovapark AVM/ Gaziantep Sankopark AVM/ İstanbul Bayrampaşa Ora AVM/ İstanbul Carousel AVM/ İstanbul Yenibosna/ Adapazarı Serdivan AVM/ İzmir Agora AVM/ İzmir Gaziemir Optimum/ Kahramanmaraş Trabzon Caddesi/ Kayseri Forum AVM ve seçkin Boyner mağazalarında.
Çok yakında: İstanbul Trump Towers Mall ve Mersin Forum

0 yorum: