MACERAPEREST ANNELERE EDOX ‘’CLASS 1 ‘’ CHRONOLADY.


Hem cesur, hem maceraperest, hem sportif, hem çok dakik, hem pırlanta tutkunu, hem de şık bir anneniz varsa ona Anneler Günü’nde alabileceğiniz en güzel hediye Edox’tan...
            Dünyanın en hızlı saatlerini üreten Edox, motor sporları dünyasının resmi zaman tutucusu olan Class-1 serisi saatlerini kadınlar için uyarladı ve ortaya nefis bir tasarım çıktı: “CLASS 1 CHRONOLADY”
            Class 1 saatlerine bayılan ama ölçüleri büyük olduğu için bu şıklıktan mahrum kalan bayanlar için tasarlanan Chronolady cesur hanımların vazgeçilmez aksesuarı olacak. Erkekleri bile kıskandıracak olan saatin kadınları kalbinden vuracak yanı ise siyah kadranın üstünde saat tam 12.00’de duran pırlanta taşlar.        
            Genç ve genç hisseden, sportif, cesur ve maceraperest bir annenin bu yıl Anneler Günü’nde alabileceği en iyi hediyelerden biri olarak gösterilen Class -1 Chronolady’nin üstünde tam 108 pırlanta bulunuyor.
            Bununla birlikte sadece Edox saatlerinde bulunan Ultra dakik ve güvenilir kronograf mekanizması bütün kronograf fonksiyonlarını sunarken, Class-1 efsanevi su dayanıklılığı sayesinde derin sulara dalmaya teşvik ediyor. Bu detaylar bütün deniz tutkunu bayanların dikkatini çekecek. Bu sıra dışı saat 300 metre’ye kadar suya dayanıklı...
Şu teknik özelliklere bakan erkekler bile bu saati takmak isteyecek;
Kalibre: Edox 104, Ronda 5040.D bazında, Kasası Paslanmaz çelik 316L, siyah PVD kaplama ,saatin bezeline 108 pırlanta yerleştirilmiştir; hepsi 0.756 karat, Kadranı siyah sırlanmış, parlak taşla döşenmiş göstergeler ve detaylar ,Çizilmez ve anti-reflektif (yansıtmaz) safir cam’a sahip  ,Kasa çapı: 38 mm ,Su dayanıklılığı: 300 metre / 30 ATM , Kayışı Gerçek siyah kauçuk kayış, Edox logo kabartmalı; siyah PVD kaplama toka.
Fiyatı : 5930 isviçre frangı.( CHF )

0 yorum: