Sam Mcknight ile Parıltılı Saçlar Yaza Damgasını Vuracak!


Pantene Pro-V Global Saç Stilisti Sam McKnight, yaza damgasını vuracak “Parıltılı Güzellik” trendini açıkladı. Yarattığı modellerle sezon saç trendlerini belirleyen ünlü tasarımcı, Milano Blumarine Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilelerde yer alan modellerin saçlarındaki parıltılı dokunuşların, yaza damgasını vuracağını belirtti. Defileye katılan modellerin saçları, modern ve büyüleyici görüntüsüyle Blumarine koleksiyonunun metalik tekno ayrıntılarını tamamlayan bir tarzda şekillendirilmişti.
Pantene Pro-V Elçisi ve Global saç Stilisti Sam McKnight, “Blumarine kadını seksi ve büyüleyicidir, ne istediğini bilir. Bu yüzden ben de saçlarına seksi olduğunu bilen ama gençliğe özgü bir masumiyet duygusu vermek istedim. Saçların
sağlıklı bir şekilde parlamasını ve böylece koleksiyonun pırıltılı metalik etkileriyle uyum sağlamasını istedim, saçlar adeta giyecek koleksiyonunun gerçek bir parçası gibi olmalıydı” dedi.
Pantene Pro-V ürünlerini kullanarak siz de saçlarınıza parıltılı bir dolgunluk kazandırabilir, parlak ve dolgun saçlarınızla etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Kuaföre gidecek zamanı olmayanların da evlerinde bu görünümü kolayca yakalayabileceklerini belirten Sam Mcknight, “Tek yapmanız gereken, Pantene Pro-V’nin ürün serilerinden size uygun ürünleri seçmek” diyor.
Sam Mcknight’tan
Saçlarınızda Parıltılı Güzelliği Kolayca Yakalamanız için Birkaç Pratik Formül:
1.      Bu görünümü sağlamanın temel şartı yeni yıkanmış ve kremlenmiş bir saçtır. Pantene Pro-V Aqua Light Şampuan ve Saç Kremi saçı ağırlaştırmadan beslediği için hafif bir sonuç elde etmenizi sağlar.
2.     Aşırı şekillendirme nedeniyle yıpranmış saçlar için Pantene 2 Dakikada Yoğun Besleyici Saç Bakım Maskesi (ince telli saçlar için) veya Pantene 2 Dakikada Derin Onarıcı Saç Maskesi (normal-kalın telli saçlar için) ideal.
3.      Pantene Hacimlendirici Köpüğü ıslak saça uygulayın ve tarayın.
4.     Saçı, yüzden uzak tutarak ve yarı yuvarlık bir fırça kullanarak kurutun.
5.      Saçları kuruturken, fön makinesiyle kurutulmuş her kısmı maşayla tutturun ve PanteneHacimlendirici Saç Spreyi sıkın.
6.      Kurutmayı bitirince kafanın ön bölümünde saçları ortada kabaca toplayın, sonra kafanın üst bölümünden 2-3 tutam saç alın ve geri tarayın, geri taranmış bölüme Pantene Hacimlendirici Saç Spreyi uygulayın ve fırçalayın ve son olarak parmaklarınızla karıştırarak görünümün doğal kalmasını sağlayın.
7.     Saçın maşayla tutturulmuş bölümlerini açın ve yumuşak bir fırça kullanarak fırçalayın.
8.      Son olarak Pantene Hacimlendirici Saç Spreyi kullanarak görünümü oturtun.
 
İnce Telli Saçlar 7/24 Hacim Artırıcı
Sprey Jel…………………………………………..8,90TL
İnce Telli Saçlar Light Güçlendirici Saç
Bakım Köpüğü……………………...............11,90TL
Normal-Kalın Telli Saçlar 2 Dakikada
Etkili Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi….13,90TL
Normal-Kalın Telli Saçlar Kırık Saç
Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu…………..11,90TL
Aqualight Ağırlaştırmayan Besleyici ve
Güçlendirici Sac Bakım kremi…………….6,29TL
Aqualight Ağırlaştırmayan Besleyici Şampuan………………………………………….5,99TL
Saç yapınıza en uygun Yeni Pantene
ürünlerini öğrenmek için www.facebook.com/PanteneTurkiye
sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum: